Cursus verenigingsscheidsrechter een succes; tien geslaagden binnen Bieslo

08-06-2018 11:23

Vier maanden lang waren ze er druk mee in de weer, de 18 cursisten van Bieslo en andere verenigingen die onder de kundige leiding van KNVB instructeur Henk Heuts bij ons op de Solberg de cursus verenigingsscheidsrechter volgden. De afgelopen twee weken werd duidelijk dat alle tien Bieslo leden die de cursus volgden deze dan ook met succes hebben afgerond en zijn geslaagd. Hierbij willen we dan ook Johan, Chris, Casper, Luc, Raf, Jarno, Sil, Ruben, Siem & Lex feliciteren met hun diploma en veel succes en plezier toewensen in de toekomst met het fluiten.
Tijd voor de bergen theorie was er genoeg, vanaf de winterstop vielen de nodige wedstrijden letterlijk in het water waardoor voor het praktijkgedeelte nog alles op alles moest worden gezet om iedereen tijdig aan het aantal van vier rapportagewedstrijden te laten komen. Met veel inzet en hulp van het wedstrijdsecretariaat, de deelnemende teams, begeleiders en scheidsrechterscoördinator is dit tot een goed einde gekomen.

Voor volgend seizoen weten we in elk geval weer dat we een goed gemotiveerde en gekwalificeerde groep jonge scheidsrechters hebben die onze (jeugd-)wedstrijden tot een goed einde gaan leiden.