Cor Vulders: “Fantastisch jubileumfeest!”

05-07-2019 20:42

Beste Bieslo-leden,

Bieslo mag terugkijken op een fantastisch mooi jubileumfeest. We hebben 4 dagen mogen genieten van een voortreffelijk georganiseerd festijn voor jong en oud. Alleen maar hoogtepunten! Met als kers op de taart de koninklijke erkenning die ons ten deel viel. De woorden van wethouder Bram Jacobs maakten duidelijk dat je aan een waslijst van voorwaarden moet voldoen om voor zo’n onderscheiding in aanmerking te komen. We mogen enorm trots zijn dat Bieslo de eerste vereniging in de gemeente Beesel is, die deze erkenning heeft verdiend. Een dikke beloning voor alle mensen die zich de afgelopen 100 jaar hebben ingezet om van Bieslo een van de steunpilaren in de Beeselse gemeenschap te maken.

Het bestuur en de jubileumstuurgroep denken na over een gepaste afsluiting van het jubileumjaar. Hoe we dat gaan doen maken we binnenkort bekend.

We gaan nu eerst genieten van een verdiende vakantieperiode en nagenieten van een weergaloos feest. Kom lekker tot rust en laad de batterijen op om straks weer met z’n allen een sportief seizoen te starten!

Cor Vulders,
voorzitter VV Bieslo