Concept competitie indelingen 2018-2019

15-07-2018 22:40

Voor alle teams heeft de KNVB de afgelopen dagen de voorlopige indelingen gepubliceerd voor de competitie. Dit betreft voor de jeugd natuurlijk de najaarsreeks.
Bieslo 1 heeft het getroffen met de indeling voor komend seizoen. Geografisch gezien heeft de KNVB ons eerste mannen-team bijna de meest gunstige indeling voorgeschoteld al zal het een zware competitie worden. Naast de derby’s tegen Reuver, Swalmen en Kessel staan volgend seizoen ontmoetingen op het programma met BEVO, Belfeldia, EMS, Horn, Koningslust, Panningen, Roggel, SVC 2000, SC Leeuwen en TSC’04.

Bieslo VR1, dat voor het eerst in de 4e klasse zal uitkomen, zit qua ligging ook redelijk mooi in het midden van het voorlopige pakket. Met teams zoals De Ster VR1, Eindse Boys VR1, IVS VR1, MVC’19 VR1, SHH VR1, SJVV VR1, SNA VR1, Venray VR2 en SVEB VR1 staat er voor ons dames team ook een mooie en zeer uitdagende competitie te wachten.

Voor alle overige indelingen van senioren en jeugdteams verwijzen we iedereen graag door naar de voetbal.nl apps van de KNVB. Hierin zijn alle voorlopige indelingen te vinden. Let wel op, het zijn de voorlopige indelingen, wijzigingen kunnen dus nog plaatsvinden dus alles is onder voorbehoud.