Vastelaovend make veur same, auch bie Bieslo. Proficiat Twan en Hans.

06-02-2018 22:02

Ook dit jaar kan Bieslo met trots zeggen dat de kopstukken van de carnaval, leden zijn van v.v. Bieslo.

Als eerste werd Stan Pouls uitgeroepen tot Bacchus Pouls. Samen met zijn adjudanten Gijs (van Kruchten) en Jeroen (van den Groenendal) gaan zij de Beeselse Vastelaovend op de kop zetten. Allen zijn ze lid van de selectie van v.v. Bieslo. Dit alles onder het motto van Bacchus Pouls:

De dag erna was het raak voor de jeugd in Beesl en werd Guus Reinders uitgeroepen tot Jeugdprins Guus I van C.V. De Drake. Samen met zijn Adjudant Sjoerd (Hermans) gaan ze de jeugdcarnaval een geweldig feest bezorgen. De spreuk van Jeugdprins Guus I is:

Last but not least is in het weekend van de jaarlijkse Bontje Revue de nieuwe Prins van De Drake uitgeroepen. Dit jaar is het Twan Pouls geworden (leider van Bieslo 2). Samen met zijn Adjudant Hans (van Kruchten) gaan zij de Beeselse Vastelaovend voorop. Hans is tevens oud bestuurslid geweest van v.v. Bieslo. Twan gaat de Vastelaovend voorop onder het motto:

 

Namens de gehele vereniging wensen wij hun een geweldige tijd! Proficiat met deze titels! En zoals dat gebruikelijk is deze periode, sluiten wij af met: ALAAF!