Borussia Mönchengladbach wint de Penantiecup Bieslo!

14-09-2019 12:11

Na een mooie eerste penantiecup vorig jaar, stond er vandaag de tweede editie plaats van de ‘Penantiecup Bieslo’. Jong en oud(er), heren/jongens en dames/meisjes. Iedereen die lid is van de voetbalvereniging Bieslo mocht meedoen en de opkomst was van een hoog kaliber. Ongeveer 65 deelnemers werden geteld en dan heeft men het nog niet over de toeschouwers die langs de lijn stonden, om de technische vaardigheden te bekijken.

Snoeiharde schoten, ongelooflijk knullige penanties en de tot in perfectie genomen panenka’s, alles kwam aan bod. Onder het genot van een avondzonnetje en een pilsje, werd er gelachen zoals het hoort binnen zo’n mooie vereniging.

Uiteindelijk zou er natuurlijk ook een team winnen. Het was de enige echte Borussia Mönchengladbach die met de 1e prijs aan de haal ging. Onder leiding van captain Finn Bremmers werd in een bloedstollende winnaarspoule de overwinning binnen gesleept op doelsaldo. Het scheelde maar 1 doelpunt en laat nu net onze trainer van Bieslo 1 de cruciale penantie gemist hebben (en dan ook nog eens bij Juul Niesen). We zullen maar zeggen dat hij het zijn favoriete Borussia Mönchengladbach ook gunde! Gefeliciteerd Juul Niesen, Juliette Ebus, Finn Bremmers, Lucas Peeters en Nick Wijnands.

Maar er waren maar twee echte Bieslonaren die zich mochten kronen tot penantiekoning. Mark Spee en André Fontijn wisten een 100% score neer te zetten, chapeau!

Langs deze weg wil ik verder het bestuur, het kantinepersoneel en alle anderen die meegeholpen hebben in welke hoedanigheid dan ook bedanken voor deze opnieuw geslaagde editie van de ‘Penantiecup Bieslo’.

Tot volgend jaar!

De organisatie