Bieslo wint levendige wedstrijd tegen Kessel

14-03-2016 00:34

Bieslo heeft zondagmiddag een belangrijke overwinning behaald tegen de buren uit Kessel.  Het was een levendige wedstrijd waarbij beide ploegen niet hun allerbeste spel op de mat legden. De belangen waren voor beide ploegen groot.

Bieslo kwam als de iets betere ploeg uit de startblokken hetgeen in de 3e minuut al resulteerde in een harde knal op de onderkant van de lat van Noud Schoolmeesters. Even later kreeg Kessel een open kopkans. In de 23e minuut was het Mike Verlaak van Kessel welke met een knappe kopbal alsnog scoorde. De gelijkmaker viel in de 34e minuut toen Ron Sillen na een prima lob van Sil Gubbels vrij voor de keeper knap het doel wist te treffen.

De tweede helft was het zelfde beeld met twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Tico Janssen kreeg in de 57e minuut een mooie kans maar zijn schot ging naast het doel. In de 79e minuut was het Sjors Lenssen die vol overgave zijn kans greep en zijn schot verraste de keeper in de korte hoek. Een bevrijdende treffer, Bieslo kreeg eindelijk,na een aantal goede wedstrijden, loon naar werken. Bieslo gaf deze voorsprong niet meer uit handen en besliste in de 87e minuut het duel. Een schot van Ron Sillen werd net gekeerd door de keeper van Kessel maar hij kon de bal niet klemvast krijgen waarna Sil Gubbels er als de kippen bij was. Een uiteindelijke 3-1 overwinning waardoor Bieslo onderin goede zaken doet. Volgende week gaan de mannen van Har Bessems op bezoek bij FCV-Venlo.