Bieslo Vrouwen niet voorbij Venray VR 2

02-10-2018 12:40

Na een goede voorbereiding in de beker, ging Bieslo Vrouwen de competitie van start in Venray. Hier kreeg Bieslo te maken met een stugge, maar goed voetballende ploeg. Voornamelijk in de eerste helft waren er voor Bieslo meer dan voldoende mogelijkheden om de leiding te nemen in de wedstrijd. Venray trok uiteindelijk aan het langste eind. Na een lange dribbel over de as van het veld, belandde de bal in het doel van Bieslo. Zo gingen de groen-witte met een 1-0 achterstand de rust in. In de rust werden wat omzettingen gedaan en werd er weer volop aan aanvallen gedacht. Echter kwam Venray net wat feller uit de startblokken. Met een bekeken lob over doelvrouw Julia stond de teller in 1x op 2-0. Met nog voldoende tijd op de klok was het nog steeds een overbrugbaar doel voor Bieslo. Er werd dan ook alles op alles gezet om bij de 16 meter te komen. Met een prima vrije trap van Yannick werd de stand nog 2-1. Helaas kon Bieslo, met een stormvloed van kansen, de stand niet ombuigen. Zo ging Bieslo teleurgesteld terug naar huis.
Nu is het weer de draad oppakken en kunnen de dames en leiders zich gaan concentreren op de wedstrijd tegen Eindse Boys VR 1.