Bieslo Vrouwen geven overwinning in 2 minuten weg

20-02-2019 20:08

De dames van Bieslo startte het jubileum jaar door twee keer een overwinning weg te geven in het sluitstuk van de wedstrijd. Waar eerder in de week een 2-1 overwinning binnen leek te zijn werd in de allerlaatste seconde door Oranje-Blauw VR1 de 2-2 binnen gekopt. Bieslo droop hierdoor met een teleurgesteld gevoel van het veld af.

Vastberaden voor de felbegeerde drie punten stond afgelopen zondag het thuisduel tegen Venray VR1 op het programma. De groen-witte begonnen sterk aan de wedstrijd, direct weer er fel druk gezet en een afstandsschot van Juliëtte wist direct het net te vinden.

Na de 1-0 kreeg Bieslo het moeilijk. Venray begon druk te zetten en de thuisploeg werd aardig onder druk gezet. Tot een doelpunt wist het echter niet te komen, puik keepers werk en vaak sterke verdedigende acties hielde Bieslo op de been. Na wat omzettingen kon Bieslo zelf ook weer wat gaan aanvallen en kregen zowaar tegen het eind van de eerste helft wat kleine kansen.

Na de rust telde maar 1 ding. De overwinning over de streep trekken.

Bieslo ging dan ook weer flitsend van start. Na een schitterende aanval over rechts kreeg Yannick de bal bij Kim die het leer beheerst tegen de nette schoof: 2-0. Bieslo leek op rozen en het spel leek gespeeld.

Helaas bleek niets minder waar. Door een sterke hoekschop van Venray werd de 2-1 binnen gekopt. Niet veel later kon Venray zelfs de 2-2 binnenschuiven. Bieslo kreeg nog een kans op een overwinning, maar dit zat helaas niet mee. Zo blijft Bieslo dit kalender jaar nog zonder overwinning en wordt het tijd dat de dames zichzelf gaan belonen!