Bieslo VR1 wint weer van SHH VR1

30-04-2019 11:42

Afgelopen zondag ging Bieslo bij SHH op bezoek. Enkele weken terug wisten de Bieslo dames nog thuis met 3-1 van SHH te winnen. Toch wisten de dames dat SHH een goede tegenstander was, waardoor ze al geconcentreerd richting Herten vertrokken.

Vanaf de eerste minuut begon het een beetje rommelig. Voor de Bieslo dames was het ook even wennen aangezien er op kunstgras gespeeld moest worden. Het was toch Bieslo die het lukte om al vroeg op voorsprong te komen. Nadat Lotte in de 4e minuut voor het doel van de tegenstander de bal nog een tik opzij wist te geven, kon Paultje met alle behendigheid de bal rechts in de hoek schieten, 0-1. Al met al bleef het spel bij de Bieslo dames een beetje rommelig. Op zijn tijd toonden de Bieslo dames wel goede combinaties. Het lukte SHH niet om over Bieslo heen te lopen.

Na de rust werd Bieslo iets feller, maar het was dan toch Herten die uit het niets wist te scoren via een counter, 1-1. Het spel bleef een beetje op en neer gaan en Bieslo creëerde wel kansen, maar de scherpte bij het afwerken bleef achter. rond de 65e minuut kreeg SHH een corner. De bal werd voor het doel van Bieslo voorgezet en een speelster van SHH wist deze bal naar de linkerhoek te schieten. De dames van Herten begonnen al te juichen om een doelpunt, maar zij hadden natuurlijk geen rekening gehouden met het talent van de goalie van Bieslo. De bal kaatste namelijk via de paal naar binnen en Julia wist deze bal van de lijn te pakken. Het lukte Julia om de vreugde uit de gezichtjes van SHH te trekken, geen doelpunt. Bieslo bleef de druk naar voren voeren, want niemand wilde met gelijkspel of verlies het kunstgrasveld verlaten. Yannick wilde dit ook zeker niet. Zij besloot namelijk even naar voren te komen om de winst te bewerkstelligen. Na twee mannetjes uit te kappen stond ze op de lijn van de 16-meter en wist ze met haar rechtse knaller de bal hoog in het doel te schieten, 1-2. Een heel belangrijk doelpunt aan de kant van Bieslo. Uiteindelijk bleef de stand hangen op 1-2 en wist Bieslo de drie punten mee naar huis te nemen.

Aankomende zondag staat er voor de Bieslo dames een thuiswedstrijd op het programma tegen IVS VR1. De aanvang van de wedstrijd is om 11:00 uur en iedereen is van harte welkom om dames aan te moedigen!