Bieslo Vr1 wint van Mierlo Hout Vr1 7-0

04-10-2021 22:36

Op zondag 3 oktober 2021 stond er voor Bieslo Vr1 een thuiswedstrijd tegen Mierlo Hout Vr1 op het programma. De dames van Bieslo stapten met nieuwe wedstrijdshirts gesponsord door Bureau Tint het veld op. Daarnaast hebben de dames voor de wedstrijd ook nieuwe tassen mogen ontvangen gesponsord door De Smulboetiek en H&H Total Job BV. Het hele team wilt de sponsors nogmaals bedanken voor deze mooie bijdrage!

Op het begin van de eerste helft mocht Jolina Janssen – als speelster van de week – als eerste de aftrap nemen aan de kant van Bieslo. Via een combinatie met een van de speelsters van Bieslo weet zij langs de verdediging van Mierlo Hout te komen en scoort. Jolina liet even aan de speelsters zien hoe het moet! Daarna was het aan de dames van Bieslo om daadwerkelijk de drie punten in Beesel te houden. Al vroeg in de eerste helft wisten de dames van Bieslo te scoren. In de 11e minuut gaf Pien een goede steekbal op Esmee. Esmee zocht vervolgens de keeper op en kon de bal in het strafschopgebied opzij leggen naar Kim. Kim stond helemaal vrij en kon de bal rustig binnen tikken, 1-0. Gedurende de rest van de eerste helft creëerden Bieslo veel kansen, maar werden deze tot (grote frustratie) niet benut. Mierlo Hout daarentegen was in slechts twee situaties echt gevaarlijk voor het doel van Bieslo. Tijdens een corner wist Mierlo Hout de bal voor het doel van Bieslo te krijgen en Bieslo lukte het niet om de bal weg te werken. Een speelster van Mierlo Hout kreeg hierdoor een schietmogelijkheid, maar Julia wist deze bal met goed keeperswerk over het doel heen te werken.

In de rust werd de dames van Bieslo duidelijk gemaakt dat er echt gescoord moest worden, want zij waren toch echt de betere partij. Bieslo begon vervolgens meteen sterk aan de tweede helft en in de 58e minuut was het raak. Via een diepe bal van Lisa aan de zijkant van het veld, kon Esmee de bal voorzetten. Lucie en Kim kwamen beide voor het doel en nadat Lucie de bal slim liet doorlopen, kon Kim de bal binnen tikken, 2-0. In de 65e minuut maakte Lucie via de zijkant van het veld een actie naar voren. Lucie wist de vrijlopende Kim binnen het strafschopgebied te bereiken en laatstgenoemde tikte de bal binnen, 3-0. Mierlo Hout kreeg geen vat meer op het spel. In de 70e minuut weet Juliëtte een aanval van Mierlo Hout onschadelijk te maken door de bal op het middenveld te onderscheppen. Juliëtte schakelde snel om en wist met een hoge verre bal Lucie te bereiken. Lucie sprintte naar voren en kon de bal perfect voorzetten op Esmee. Esmee schiet de bal binnen, 4-0. In de 75e minuut krijgt Bieslo ook nog een corner mee. Esmee kon de bal hoog voor het doel voor te zetten en Juliëtte kopte de bal ijzersterk binnen via de zijkant van de paal, 5-0. Een mooie goal van Juliëtte die zeker een schoonheidsprijs verdient. Mierlo Hout was er klaar mee, maar Bieslo nog niet en bleef de druk opvoeren. Net voor het strafschopgebied van Mierlo Hout kon Juliëtte haar tegenstander uitkappen. Haar tegenspeelster verloor haar evenwicht en viel. Even dacht Mierlo Hout dat er sprake was van een overtreding. Door de onoplettendheid van de tegenstander twijfelde Juliëtte geen seconde en schoot de bal vanaf afstand ijskoud in de linkerhoek, 6-0. In de 88e minuut kon Lotte nog via een goede dribbel op het middenveld de bal langs de verdediging van Mierlo Hout steken op Esmee. Esmee lukte het de bal aan te nemen en schoot de bal naast de keeper in het doel, 7-0. Dit was uiteindelijk ook de eindstand.

Een duidelijke overwinning aan de zijde van Bieslo. Nu is het taak om deze lijn door te zetten in de volgende competitiewedstrijden. De volgende competitiewedstrijd zal gespeeld worden tegen SJVV in Deurne. De wedstrijd begint om 11:00 uur.