Bieslo Vr1 wint met 4-3 van Hapse Boys!

11-05-2022 12:45

Afgelopen zondag vertrokken de dames van Bieslo Vr1 richting Haps, voor een uitwedstrijd tegen Hapse Boys Vr1.

Bieslo Vr1 begon sterk en zette veel druk naar voren. In de 3e minuut was het meteen raak. Juliëtte gaf een steekbal op Esmee, waardoor laatstgenoemde in een een-op-een-situatie kwam met de keepster van Hapse Boys. Esmee schoot de bal in de verre hoek: 0-1. In de 10e minuut lukte het Esmee om via een actie aan de zijkant, de bal voor te zetten voor het doel van de tegenstander. Kim en Lucie kwamen goed ingelopen. Lucie nam de bal aan en schoot deze hard in het doel: 0-2. Hier bleef het niet bij. In de 17e minuut kreeg Esmee vanuit het middenveld nogmaals een steekbal. Na een duel met een verdedigster schoot ze de bal hoog in het hoek van het doel: 0-3. Ook Juliëtte wist weer erg belangrijk te zijn en gaf een mooie hoge bal vanaf de zijde van Bieslo, aan Kim mee. Kim kon de bal meenemen richting doel en schoot de bal over de keepster in het net: 0-4. Onverwachts kreeg Bieslo toch nog een tegendoel. Een speelster schoot van mooie afstand de bal hoog in de verre hoek van het doel: 1-4.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld enigszins. De tegenstander kon makkelijker voetballen en profiteerde hier dan ook flink van. In de 55e minuut scoren zij immers, 2-4. Nog geen tien minuten later lag de bal nogmaals in het doel van Bieslo: 3-4. Pien die een goede wedstrijd keepte, wist erger te voorkomen. In de 74e minuut kreeg de tegenstander een goede mogelijkheid om de gelijkmaker te maken. De tegenstander creërde een een-op-een-situatie met Pien, maar Pien stond haar mannetje en werkte de bal vakkundig uit het doel. Het bleef nog even spannend, waarbij zowel Bieslo alsook Hapse Boys nog een aantal kansen kreeg. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en bleef de stand 3-4 voor de dames van Bieslo. Een belangrijke overwinning die zorgt voor een vertrouwensboost bij de Bieslodames.

Aankomende zondag zal Bieslo Vr1 het opnemen tegen Mierlo Hout Vr1. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark De Beernd in Helmond. Aanvang van de wedstrijd is om 11:00 uur.