Bieslo Vr1 weet maar één punt in Beesel te houden tijdens wedstrijd tegen SJVV

21-03-2022 19:01

Afgelopen zondag nam Bieslo Vr1 het thuis op tegen SJVV Vr1.

Tijdens de eerste helft was het voor beide teams zoeken en hierdoor kwam de wedstrijd niet goed op gang. De wedstrijd speelde zich veelal af aan de zijkant van het veld, met veel inworpen voor beide teams. SJVV kwam wat vaker bij het doel van Bieslo dan andersom, maar geen van beide partijen wist echt gevaarlijk te worden.

In de tweede helft werd het spelbeeld van Bieslo iets beter en zij kwam hierdoor wat sterker naar voren. De dames gingen harder de duels in en wisten sneller te reageren. Maar ook dit leidde niet tot grote kansen. De tegenstander wist uiteindelijk als eerste de trekker over te halen. Tijdens een aanval van de tegenstander werd de bal via de zijkant voor het doel van Bieslo geplaatst. De bal was echter niet scherp en leek voorlangs te gaan. Een oplettende speelster van SJVV wist deze bal nog te raken en onverwachts in het doel van Bieslo te schieten, 0-1. Bieslo reageerde hierop door de opstelling op het veld aan te passen: van 4-4-2 naar 4-3-3. Hierdoor wist Bieslo wat meer druk naar voren op te voeren. Na een overtreding in de 76e minuut door een speelster van SJVV op een speelster van Bieslo, was Mila diegene die de vrije trap opeiste. Afgelopen vrijdag tijdens het bierpongtoernooi (zéér groot feest binnen de vereniging) heeft Mila aangegeven dat zij onder druk niet goed kan presteren. Tijdens het toernooi liet Mila namelijk zien dat zij op het begin alle pingpongballetjes in de bekers wist te gooien. Hoe dichter zij echter bij de finale kwam, hoe meer zij bezweek onder de druk. Mila heeft echter het tegendeel bewezen tijdens de wedstrijd. Zij wist de bal namelijk (onder enorme druk) perfect voor te zetten voor het doel van de tegenstander. Lucie, welke liet zien dat zij de baas was in de menigte voor het doel, sprong omhoog en kon de bal over de keeper heen in het doel koppen, 1-1. De vreugde was groot onder de dames van Bieslo (zó groot, dat door het geschreeuw van Pauline, de speelsters en trainers in de dug-out deze week een afspraak hebben moeten maken bij BeterHoren). Beide teams wisten de wedstrijd uiteindelijk niet meer naar zich toe te trekken. De eindstand: 1-1.

Aankomende zondag om 12:00 uur neemt Bieslo Vr1 het thuis op tegen Olympia Vr1 (deze wedstrijd kan nog verplaatst worden). Het gaat een belangrijke wedstrijd worden, aangezien beide teams nog kans hebben om op een mooie plek bovenin in de competitie te eindigen.