Bieslo Vr1 vindt het netje zes keer!

09-10-2023 19:40

Om onze ambitie in leven te houden, moest er vandaag gewonnen worden tegen SV Venray. De focus en scherpte waren dan ook meteen vanaf het begin aanwezig. Er werd namelijk gelinedancet in het kleedlokaal en we verspilden zeker een kwartier om te discussiëren over Juliette haar nieuwe, roze(!) voetbalschoenen. Daarnaast werd er voor de wedstrijd een sponsorfoto gemaakt in onze nieuwe trainingspakken. Namens de dames van Bieslo willen we Dirk de Vlieger B.V. hier nogmaals voor bedanken!

De focus zette zich voort in de eerste twee minuten van de wedstrijd. Door meteen druk te zetten verloor SV Venray de bal en werd via Jill aan de rechterkant een aanval opgezet. Het was Lucie die de bal langs de keeper kreeg, 1-0. De periode daarna werd het iets rommeliger, maar Bieslo bleef de bovenliggende partij. Toch kreeg SV Venray in de 19de minuut de kans om middels een penalty op gelijke hoogte te komen. Keepster Tessa bleef echter slim staan en wist de inzet te keren. Kort daarna maakte Bieslo de 2-0. Na een afstandsschot op de lat en de daaropvolgende chaos voor het doel van Venray, belandde de bal bij Esmee die de bal beheerst in de linkerhoek plaatste. In de 24e minuut kreeg Kim de bal vanuit een kaats op het middenveld en werd Lucie vrijgespeeld. Zij kon opnieuw rustig haar tweede goal scoren, 3-0. Niet veel later werd er gefloten voor een overtreding op Esmee (lees: schwalbe van Esmee). De vrije trap werd benut door Yannick, wat resulteerde in de 4-0. Op slag van rust kreeg Juliette de bal bij Kim, die de 5-0 scoorde door de bal in de rechterhoek van het doel te plaatsen.

Na rust werd het helaas iets rommeliger en chaotischer op het veld. We hadden nog wel kansen, maar de goals bleven uit. Een geplaatste kopbal van Resi stuitte net naast het doel en Lucie slaagde er niet in om in een 1-op-1 kans de bal langs de keepster te krijgen. Daarna leek het even alsof Angie met een solo naar de goal van de tegenstander liep, maar helaas werd die aanval ook afgebroken. Uiteindelijk was het Lucie die vlak voor het eindsignaal toch nog de 6-0 maakte, wat tevens de einduitslag was.

De zege werd uitbundig gevierd met de Shannon Song en gevolgd door een sterke derde helft. Komende zondag hebben we vrij, maar op dinsdagavond 17 oktober om 20:00 staat de volgende kraker tegen ST Sparta’18 uit Sevenum op het programma.

1-0     2e     minuut  Lucie Jetten
2-0    21e   minuut  Esmee Franssen
3-0    24e   minuut  Lucie Jetten
4-0    38e   minuut  Yannick Kessels
5-0    45e   minuut  Kim Kessels
6-0    90e   minuut  Lucie Jetten