Bieslo Vr1 verliest zéér belangrijke wedstrijd

19-04-2022 20:55

Op paasmaandag reisden de dames van Bieslo af naar Boxmeer voor de wedstrijd tegen Olympia ’18.

Beide teams begonnen wat nerveus aan de wedstrijd en dit was ook terug te zien in het spelbeeld. Het lukte Bieslo Vr1 wel om een aantal keren dicht bij het doel van de tegenstander te komen. Met name Juliëtte kreeg een goede mogelijkheid om af te werken. Zij schoot de bal hard richting de zijkant van het doel, maar de bal kaatste via de paal terug het veld in. In de 20e minuut werd Pien via het middenveld ingespeeld en wist de bal hoog voor te zetten. Pauline controleerde de bal en schoot op doel, maar de keepster wist de bal te onderscheppen. Op het einde van de eerste helft was het Olympia ’18 die uiteindelijk de trekker weet over te halen. Via de zijkant werd de bal voor het doel van Bieslo voorgezet en een speelster tikt de bal het doel in, 1-0 voor Olympia ’18.

In de tweede helft ging Bieslo Vr1 iets anders voetballen, waardoor het spel zich meer op de helft van de tegenstander afspeelde. In de 75e minuut lukte het Lucie om een mooie dribbelactie op te zetten vanuit het middenveld. Ze nam nog een keer de bal richting het doel mee en schoot de bal hoog over de keeper heen, 1-1. Niet vlak erna ging het echter mis in het strafschopgebied van Bieslo. Maud pakte haar tegenstander vast en laatstgenoemde maakte hier gebruik van door zich te laten vallen. De scheidsrechter lag de bal graag op de stip voor Olympia ’18. Julia dook vakkundig de juiste hoek in, maar kon net niet voorkomen dat de bal het doel in ging, 2-1 voor Olympia ’18. Bieslo probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar het dubbeltje viel dit keer helaas niet de juiste kant op.

Aankomende zondag 24 april 2022 zal Bieslo Vr1 het thuis opnemen tegen Venray Vr1. Aanvang van de wedstrijd is 12:00 uur op Sportpark de Solberg.