Bieslo Vr1 verliest strijd om vierde plek

12-03-2024 17:11

Bieslo Vr1 – Sparta ’18 Vr1 (2-5)

Deze zondag stond er een ware kraker op het programma voor Bieslo Vr1. In de thuiswedstrijd tegen Sparta ’18 draaide het namelijk om de vierde plek op de ranglijst.

Bieslo ging goed van start en was in de eerste 20 minuten van de wedstrijd duidelijk de betere partij. In de 11e minuut was het dan ook meteen raak. De keepster van de tegenstander wist een vrije trap van Juliëtte te keren, maar in de rebound was het Yannick die de bal alsnog kon binnentikken, 1-0. Bieslo voetbalde door en wist hier en daar wat kansen te creëren. Door een goede actie van Gini kwam de bal terecht bij Lucie. Laatstgenoemde zette de bal voor en wist Kim te bereiken. Na een paar wedstijden zonder goals, kreeg Kim nu de bal gelukkig wel in het net, 2-0. Even leek er geen vuiltje in de lucht, maar Sparta ’18 vocht zich snel terug in de wedstrijd. In de 30e minuut vloog een schot via de binnenkant van de paal in de goal, 2-1. Bieslo verloor steeds meer de controle en kwam niet meer echt aan voetballen toe. In de 45e minuut was het een feilloze vrije trap van Sparta ’18 die van ver in de rechter kruising belandde, 2-2. In de extra tijd van de eerste helft kreeg Bieslo opnieuw een tegengoal te verwerken, waardoor Sparta ’18 toch nog met een voorsprong de rust in ging.

Waar we hoopten op een vroege gelijkmaker aan het begin van de tweede helft, bleef Sparta ’18 de overhand houden op het veld. Van de sterke start van Bieslo was helaas weinig meer over. In de 65e minuut breidde Sparta ’18 de voorsprong verder uit door vanuit een ingooi slim weg te draaien en hoog in het doel te scoren, 2-4. Ook daarna zat een aansluitingstreffer van Bieslo er niet meer in. Er waren zo nu en dan nog wat uitbraken, maar echte kansen kregen we niet meer. In de 75e minuut bepaalde Sparta ’18 de eindstand op 2-5.

Volgende week zondag gaan we op bezoek bij SV Someren Vr2, die momenteel de derde plek innemen. Eerder dit seizoen speelden we al 2-2 gelijk tegen deze ploeg, dus wellicht dat er nu meer in zit!

1-0        11e minuut       Yannick Kessels

2-0        19e minuut       Kim Kessels

2-1        30e minuut       …

2-2        45e minuut       …

2-3        45e+ minuut    …

2-4        65e minuut       …

2-5        75e minuut       …