Bieslo Vr1 verliest nipt tegen Baarlo Vr1

04-12-2023 12:24

Bieslo Vr1 – Baarlo Vr1 (3-4)

Na twee zondagen zonder wedstrijd mochten we eindelijk weer het veld op. Opnieuw stonden we tegenover Baarlo Vr1, tegen wie we in de beker eerder dit seizoen al eens 5-5 gelijkspeelden. We wisten dus enigszins wat ons te wachten stond; het zou hoe dan ook geen makkelijke wedstrijd worden.

De wedstrijd begon met genoeg kansen voor beide teams. Baarlo kon via de zijkant al eens een poging op doel wagen en ook Bieslo kwam er een paar keer goed door. Een inzet van Esmee van buiten de zestien vloog net over en een vrije trap van Yannick belandde op de lat. Even later was het toch Baarlo dat de bal na een scrimmage voor het doel in het net kreeg, 0-1. In de 26e minuut was het Kim die de gelijkmaker scoorde. Lucie werd vanuit het middenveld weggestuurd en leverde vervolgens een goede voorzet af op Kim, die de stand op 1-1 bracht. Enkele minuten later zorgde Bieslo opnieuw voor gevaar rondom het doel van Baarlo. Esmee kreeg na het nemen van een corner de bal opnieuw in haar voeten en kon zo nogmaals een voorzet geven. Kim plukte de bal met haar knie uit de lucht en zette ons zo op voorsprong, 2-1. Die voorsprong werd meteen daarna verder uitgebreid toen Juliette met een bekeken boogbal Kim in een een-op-een voor de keepster zette. Koeltjes maakte Kim haar hattrick compleet. Toch raakte Baarlo na de 3-1 niet van slag. Direct na de aftrap vonden ze de weg naar onze goal en scoorden ze de 3-2. Op slag van rust werd het ook nog 3-3, waardoor we in de tweede helft eigenlijk weer helemaal opnieuw konden beginnen…

Helaas kwam Baarlo net wat beter de rust uit. In de 49e minuut maakten ze dan ook de 3-4. Vervolgens bleef het spel op en neer golven, met kansen voor beide teams. Zo raakte Baarlo nog eens de lat en werd een geplaatst schot van Juliette ternauwernood uit de hoek gehaald. De laatste 10 minuten was het met verschillende corners nog rommelig voor het doel van Baarlo, maar helaas werd het net door Bieslo niet meer gevonden.

Een klein beetje teleurgesteld na dit verlies, maar wel met een chocoladeletter (dankjewel Sinterklaas!), kijken we vooruit naar de volgende wedstrijd. Komende zondag strijden we namelijk uit tegen ST Eindse Boys/Merefeldia Vr1 om de laatste 3 punten van 2023.

0-1        18e minuut       …

1-1        26e minuut       Kim Kessels

2-1        32e minuut       Kim Kessels

3-1        35e minuut       Kim Kessels

3-2        37e minuut       …

3-3        41e minuut       …

3-4        49e minuut       …