Bieslo Vr1 verliest geflatteerd in het modderige Vierlingsbeek

06-11-2023 09:47

ST Volharding/Sambeek Vr1 – Bieslo Vr1 (6-1)

Vandaag stond er voor Bieslo Vr1 een belangrijke uitwedstrijd op het programma. Ondanks de vele regen van de afgelopen dagen, reisden we namelijk vol goede moed af naar de koploper: ST Volharing/Sambeek. Door hier punten te halen, zouden we onze positie in de bovenste regionen van de ranglijst kunnen versterken. Toen we echter bezig waren aan de warming-up op een zeer belabberd veld, wisten we al dat voetballen vandaag niet makkelijk ging worden.

Op een nog belabberder wedstrijdveld begonnen we toch goed aan de wedstrijd. De eerste 10-15 minuten speelden zich af rondom de zestien van de tegenstander en de eerste kansjes kwamen voorbij. Goede acties van Jill, Esmee en Lucie zorgden ervoor dat Kim in stelling kon worden gebracht. Waar we al met 2-0 voor hadden kunnen staan, bleven de kansen helaas onbenut. Zoals zo vaak in voetbal, is er dan een tegenstander die de kansen wel weet te scoren. Zo maakte ST Volharding/Sambeek de 1-0 in de 18e minuut en kwam daar twee minuten later ook de 2-0 bij. Na de aftrap probeerden we met een lange bal Lucie weg te sturen, wat goed lukte, maar helaas konden we hieruit geen aansluitingstreffer forceren. Ongelukkige glijpartijen en de snelle voorhoede van de tegenstander zorgden uiteindelijk ook nog voor de 3-0 en de 4-0 in de eerste helft.

Na de teleurstelling over de eerste helft, probeerden we de tweede helft opnieuw te beginnen. Wederom lukte dat in de eerste minuten best aardig. Met goede acties via de zijkanten konden we geregeld de bal voorzetten en kregen we weer wat kleine kansen. Uiteindelijk was het Juliette die, na een steekbal van Lucie, vanuit de rechterkant met een goed schot de verre hoek wist te vinden, 4-1. Even was de hoop terug, maar helaas lukte het ons niet om daarna nog een keer te scoren. De tegenstander deed dat helaas wel nog twee keer, waardoor de einduitslag 6-1 werd…

Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden, was dit zeker door het aantal kansen dat we zelf gemist hebben een geflatteerde nederlaag. Des te meer reden om volgende week in eigen huis tegen SSS’18 de schade te herstellen.

1-0        18e minuut       …

2-0        20e minuut       …

3-0        37e minuut       …

4-0        40e minuut       …

4-1        57e minuut       Juliette Ebus

5-1        70e minuut       …

6-1        80e minuut       …