Bieslo VR1 verliest eerste wedstrijd van dit seizoen

28-09-2020 11:27

Afgelopen zondag stond voor Bieslo VR1 de uitwedstrijd tegen combinatieteam ST SNA/MBC’13 Vr1 op het programma. De dames moesten al vroeg uit de veren, omdat de wedstrijd al om 10:00 uur begon.

De gehele eerste helft was zeer chaotisch aan de zijde van Bieslo. Er werd op kunstgras gespeeld, waardoor het Bieslo niet lukte om de bal onder controle te krijgen. Het was dan ook de tegenstander die vooral op de zijde van Bieslo wist te blijven, maar echt gevaarlijk werden de spelers van SNA/MBC niet. Een ‘saaie’ eerste helft, waarbij de stand bleef hangen op 0-0.

In de tweede helft wist Bieslo zich niet goed te herpakken. Hetzelfde spelbeeld zette zich voort, waarbij de tegenstander meer druk wist te zetten. Rond de 61e minuut wist een speler van de tegenstander de bal middels een afstandsschot dan ook tegen de paal in het doel te schieten, 1-0. Vlak daarna viel ook meteen de 2-0. Bieslo probeerde door te blijven voetballen, maar tevergeefs. In de 79e minuut wist een speelster van de tegenstander de verdediging te passeren en de bal in het doel te leggen, 3-0. De wedstrijd resulteerde uiteindelijk in een 3-0 verlies voor de dames van Bieslo.

Na deze mindere wedstrijd is het taak voor Bieslo om zich te herpakken. In de eerste competitiewedstrijd hebben ze immers bewezen zeer goed spel op de mat te kunnen zetten!

De volgende wedstrijd zal aankomende zondag 4 oktober 2020 plaatsvinden. Om 11:00 uur neemt Bieslo het thuis op tegen Sambeek VR1.