Bieslo Vr1 toont goede strijd tegen Venray Vr1!

18-05-2022 21:08

Eens iets anders voor de dames van Bieslo Vr1. Zij namen het namelijk doordeweeks – afgelopen dinsdagavond – op tegen Venray Vr1. Om 20:00 uur startte de wedstrijd in Venray.

Het was voor Bieslo puzzelen, nu het team te kampen heeft met erg veel blessures. De eerste 10 minuten leek Bieslo het goed op te pakken en konde de dames goed voetballen. In de 12e minuut scoorde de tegenstander echter uit het niets. Een hoge voorzet viel met veel geluk binnen, 1-0 voor Venray. In de 21e minuut was het echter Bieslo die terugkwam in de wedstrijd. Het was d’n DENNIS die zich van haar beste kant liet zien, door fantastisch naar voren te komen vanuit het middenveld. Venray verspilde de bal en Dennis schoot met volle overtuiging op doel. De bal viel hoog over de keepster het doel in, 1-1. Een weergaloos moment voor in de geschiedenisboeken van Bieslo. Een echte man zou haar een bloemetje aanbieden. Venray Vr1 bleef echter de druk naar voren opvoeren en wist in de 28e minuut de bal hoog voor het doel van Bieslo te zetten. Een speelster van Venray stond helemaal vrij en kon de bal zo binnen koppen, 2-1. Nog geen twee minuten later gebeurde dit weer, 3-1. Erg frustrerend voor Bieslo, maar de dames gaven niet op. Pien wist nog erger te voorkomen. Een speelster van Venray schoot de bal in de verre hoek van Bieslo, maar de goed keepende Pien tikte de bal met haar vingertoppen vakkundig naast het doel.

In de rust werd als tip meegegeven om de druk op het middenveld iets meer op te voeren. De dames pakten dit meteen op en lieten meteen vanaf begin tweede helft zien dat zij het spel bepaalden. In de 65e minuut kreeg Kim de bal via de zijkant mee. Kim speelde de keepster uit en schoot de bal hard in het doel, 3-2. Bieslo heeft al een aantal wedstrijden op rij laten zien dat opgeven geen optie is, ondanks de tegenslagen met blessures. Tijdens deze wedstrijd tegen Venray stonden de dames er niet anders in en zij bleven dan ook de druk naar voren opvoeren. In de 67e minuut kon Esmee via de zijkant opkomen en zette de bal strak op middelhoogte voor op het doel van Venray. Kim kwam goed ingelopen op doel en wist de bal vakkundig in het doel te werken, 3-3. Het bleef uiteindelijk bij 3-3, maar de dames van Bieslo hebben weer bewezen dat Bieslo geen makkelijke tegenstander is.

Aankomende zondag zal Bieslo het tegen de nummer twee van de ranglijst opnemen, Sparta Vr1. De wedstrijd zal om 12:00 uur beginnen op Sportpark de Solberg in Beesel.