Bieslo Vr1 speelt weer gelijk

05-04-2022 20:57

Afgelopen zondag ging Bieslo Vr1 op bezoek bij Volharding Vr1.

De gehele eerste helft was het Bieslo Vr1 die domineerde, maar het lukte niet om de bal bij de tegenstander in het net te leggen. Bijna op de helft van de eerste helft ging het echter fout in de verdediging van Bieslo. De bal werd namelijk terug op de keepster gespeeld en deze wilde de bal wegtrappen, maar de bal kwam tegen een tegenstander aan. De tegenstander tikt de bal meteen opzij, waardoor een teamgenoot de bal zo kan binnen tikken, 1-0 voor Volharding Vr1. Bieslo Vr1 blijft proberen, maar de bal wil er gewoon niet in.

In de 50e minuut is het dan toch Bieslo die weet raak te schieten. Via een combinatie tussen Juliëtte en de aanval van Bieslo, kon Juliëtte van een afstand de bal op doel schieten. De keepster weet de bal nog te raken, maar de bal schiet door het doel in, 1-1. Hoe hard Bieslo er ook voor ging, het lukte echter gewoon niet om de bal in het doel te leggen. Kim kreeg in de 72e minuut nog een goede kans aan de zijkant van het doel, maar de keepster kon de bal net aan de zijkant van het doel wegtikken. Esmee kreeg in de 86e minuut ook nog een goede kans middels een drie tegen een situatie, maar ook zij krijgt de bal niet in het doel gewerkt. De eindstand bleef bij 1-1.

Aankomend weekend heeft Bieslo Vr1 geen programma. Op tweede paasdag staat de volgende wedstrijd gepland, de dames zullen het dan opnemen tegen Olympia Vr1 in Boxmeer.