Bieslo VR1 revancheert zich thuis, na blamage in Neerritter

18-10-2016 20:18

Vorige week zondag zorgde de dames van Bieslo voor een grote teleurstelling door te verliezen van Veritas VR1. Door een aantal collectieve fouten kwamen de dames van Neeritter op 3 doelpunten. Kelsey Nijssen zorgde met haar benutte strafschop, dat Bieslo met 3-1 terugkwam naar Beesel.

Na deze blamage waren alle pijlen gericht op de thuiswedstrijd tegen OVCS VR2. Al snel bleek duidelijk dat Bieslo de 3 punten in Beesel ging houden. Na een schot van Danique Scheffer kon Tatiana Sillen uit de rebound de 1-0 binnen tikken. Na dit doelpunt kwam de wedstrijd stil te liggen, doordat een van de speelsters uit Sittard flauw viel op het veld. Gelukkig kon één van de ouders van de Bieslo dames (die toevallig dokter is) snel inspringen. Toen de schrik er vanaf was en de speelster naar de kant was gebracht, kon arbiter Paul Selen de wedstrijd vervolgen.

Bieslo kon gelukkig de draad weer snel oppakken. Dit resulteerde dan ook snel in meer doelpunten. Esmee Franssen was na een soepele actie de verdediging te baas en kon zo de 2-0 achter de doelverdedigster plaatsen. De ruststand werd bepaald door Tatiana Sillen, die na een assist van Eline Simons de 3-0 op het scorebord bracht. Bieslo had na rust niet lang nodig om de score uit te breiden. Esmee Franssen maakte 20 seconden na rust direct de 4-0. Dit was na een goede loopactie van Carolien Wijnands. Helaas konden de dames het publiek niet op meer doelpunten voorschotelen en bleef de stand 4-0. Zo komen de Bieslo Dames na 5 wedstrijden op 7 punten. Thuis worden de punten wel gepakt, nu is het de taak om ook in de uitwedstrijden punten mee te nemen naar Beesel. 30 oktober gaat Bieslo op bezoek bij VV GKC in Grathem. Laten we hopen dat hier de eerste drie uitpunten worden behaald.