Bieslo Vr1 pakt geen punten meer in laatste wedstrijd van het seizoen

29-05-2022 19:39

Op zondag 29 mei 2022 om 12:00 uur begon de laatste wedstrijd van Bieslo Vr1 in Sambeek, tegen Sambeek Vr1. De dames van Bieslo stonden alvorens de wedstrijd begon al op de vijfde plek en het was ook niet meer mogelijk om hoger of lager te eindigen. Een wedstrijd waarbij dus lekker gevoetbald kon worden.

Bieslo Vr1 komt al vroegtijdig op voorsprong (in de 2e minuut). Kim schoot hard op doel en de keepster tikte de bal door, waardoor Lucie de bal binnen kon schieten, 0-1. Na een kwartier speeltijd scoorde de tegenstander echter, redelijk onverwachts, door een hoge voorzet die achter Tessa het doel inviel, 1-1.  In de 40e minuut krijgt Sambeek een vrije trap mee en schoot deze ook met geluk in het doel van Bieslo, 2-1. Bieslo Vr1 bleef echter strijdlustig en op het begin tweede helft, in de 50e minuut, scoorde Pauline met een mooi schot op doel, 2-2. Tien minuten later scoorde de tegenstander echter weer via een combinatie, 3-2. Er waren al heel wat doelpunten gevallen, maar hier bleef het niet bij. In de 65e minuut maakten Esmee en Maud een 1-2 op het middenveld, waardoor Esmee naar de achterlijn kon lopen en de bal kon voorzetten. Pauline liep goed mee en tikte de bal zo het doel in, 3-3. Helaas zat het Bieslo niet mee en scoorde de tegenstander in de 70e minuut nogmaals, 4-3. Dit werd ook de eindstand.

De laatste wedstrijd van het seizoen is gespeeld. Aankomende donderdag zal er nog een klein mixtoernooitje plaatsvinden tussen Bieslo Vr1, Bieslo Vr2 en Veterinnen Vr1. Daarna zullen de dames gaan genieten van een zomerstop, waarna ze weer met frisse moed aan een nieuw seizoen kunnen beginnen.

De dames van Bieslo Vr1 willen graag de trainers speciaal bedanken voor hun inzet en tijd het gehele seizoen!