Bieslo Vr1 neemt één punt mee uit Helmond

18-05-2022 20:51

Afgelopen zondag nam Bieslo Vr1 het op tegen Mierlo Hout Vr1. De wedstrijd startte om 11:00 uur op het kunstgrasveld in Helmond.

De wedstrijd begon en Bieslo was nog niet helemaal wakker, want in de 3e minuut lukte het Mierlo Hout al om te scoren, 1-0. Bieslo had moeite met de hoge ballen op het veld, maar wist toch de gelijkmaker te maken. Esmee speelde in de 16-meter haar tegenstandster voorbij en kon zo gericht op de lange hoek schieten. De keepster weet de bal van het doel af te tikken, maar Kim wist de rebound binnen te tikken, 1-1. Via een verre afstandsschot kwam de tegenstandster echter weer op voorsprong in de 25e minuut, 2-1. Bieslo kreeg ook nog verschillende kansen, maar wist deze kansen niet te verzilveren.

In de 2e helft begon Bieslo met verse krachten en maakte hier meteen gebruik van. In de 46e minuut liet Lucie een mooie actie aan de zijkant van het veld zien en sprintte naar voren. Zij zette de bal strak voor. Kim liep naar de eerste paal, waar de bal voorbij schoot. Jill liep echter door op de tweede paal en wist te scoren, 2-2. Bieslo kreeg genoeg kansen, maar beloonde zichzelf niet om op voorsprong te komen. In de 55e minuut was het Mierlo Hout die weer via een afstandsschot scoorde, 3-2. In de 70e minuut kreeg Bieslo nog een corner mee. Esmee nam de corner en deze kwam terecht bij de keepster en Kim. Kim gooide behendig haar lichaam erin en liep de bal zo binnen, 3-3. Het spel ging nog op en neer, maar niemand wist meer te scoren. De eindstand werd dan ook 3-3.

Aankomende zondag 22 mei 2022 zal Bieslo het thuis opnemen tegen Sparta Vr1. Aanvangstijd van wedstrijd is om 12:00 uur.