Bieslo Vr1 doet zichzelf tekort tegen FC Cranendonck

04-03-2024 15:58

Bieslo Vr1 – FC Cranendonck Vr1 (1-1)

Afgelopen dinsdagavond stond voor Bieslo Vr1 de thuiswedstrijd tegen FC Cranendonck Vr1 op het programma. Gezien het feit dat we eerder dit seizoen onnodig met 2-1 van deze ploeg verloren, wilden we deze keer hoe dan ook punten pakken.

De eerste helft was voor Bieslo. We hielden de bal in bezit en met een aantal goede acties wisten we regelmatig de weg naar het doel te vinden. Zo zorgde Lucie ervoor dat Kim de eerste kans kreeg om de score te openen, maar helaas belandde haar inzet in de handen van de keepster. Even later verdween een hoog schot van Pauline op het dak van het doel. Vervolgens belandde een vrije trap van Yannick op de rand van de zestien op de linkerpaal, waar Kim helaas niet kon scoren uit de rebound. Het zat niet bepaald mee… Ondertussen had FC Cranendonck zo nu en dan een uitbraak via de rechterflank, maar creëerden ze geen echte kansen.

Hoewel we dus eigenlijk al een ruime voorsprong hadden moeten hebben, begonnen we met 0-0 aan de tweede helft. Gelukkig wist Juliëtte daar in de 55e minuut verandering in te brengen. Met een hard, geplaatst schot van afstand vond ze de linkerhoek van de goal, 1-0. Ondanks dat we wederom genoeg kansen hadden om de score uit te breiden, slaagden we hier niet in. Uiteraard bleef FC Cranendonck zo geloven in een resultaat. Een kwartier voor het einde was het dan ook raak. Via een vrije trap werd een van de speelsters van Cranendonck bereikt en met een lobje tikte zij de bal buiten het bereik van Jikke in het net, 1-1. In de laatste minuten van de wedstrijd had de wedstrijd nog beide kanten op kunnen gaan. Vanuit Bieslo had Angie met een van richting veranderd schot nog de grootste kans op de winnende goal, maar helaas werd de keepster hierdoor niet genoeg verrast. Het bleef dus uiteindelijk een teleurstellend gelijkspel.

Komende zondag spelen we een vroege uitwedstrijd tegen SV Venray Vr1 en gaan we opnieuw de strijd aan voor de drie punten.

1-0        55e minuut       Juliëtte Ebus

1-1        76e minuut       …