Bieslo verliest van zichzelf

27-03-2017 08:04

Bieslo is er niet in geslaagd om een driepunter mee te nemen uit St. Odillienberg. Een wanvertoning werd op de mat gelegd en dat is nog zacht uitgedrukt.

Een onmachtig Bieslo begon weliswaar met een grote kans voor vleugelverdediger Bas de Vlieger. Via de linkerkant werd de bal voor geslingerd, waar de geheel vrij staande Bas de bal perfect aannam. De keeper had net een te grote schoenmaat, waardoor de bal werd tegengehouden. Dit was de enige echte grote kans die Bieslo, eigenlijk de hele wedstrijd zelfs, mocht noteren. De mannen van St. Odillienberg waren veel feller in de duels, waar de jongetjes van Bieslo geen antwoord op hadden. Tot overmaat van ramp kwamen de gastheren ook nog op voorsprong. Slecht verdedigend ingrijpen zorgde in de 10e minuut voor de 1-0. Het spelbeeld bleef hetzelfde. St. Odillienberg deelde de lakens uit, Bieslo stond erbij en keek ernaar.

In de rust werden er harde woorden gesproken door trainer Huub Joosten, en terecht.

In de tweede helft ging Bieslo in een andere formatie spelen, waardoor de gasten iets meer grip op de wedstrijd kregen. Tevergeefs ging Bieslo op zoek naar doelpunten, waar St. Odillienberg dankbaar gebruik maakte van de ruimte die daardoor ontstond. Het was dan ook niet gek dat St. Odillienberg de voorsprong verdubbelde. Een rappe counter in de 66e minuut werd ingezet. Thomas Heldens redde eerst nog, maar kon de rebound niet keren, 2-0.

Bieslo zal goed in de spiegel moeten kijken om antwoord te krijgen hoe deze blamage kon gebeuren vanmiddag. Natuurlijk, gezien de stand staat Bieslo er nog veilig op. Maar op deze manier verliezen is Bieslo-onwaardig. 

Volgende week krijgen de mannen de kans om zich te herpakken. Op het programma staat een thuiswedstrijd tegen SVC2000 uit Roermond. We hopen op veel support, aangezien de eerste ontmoeting geen succes was voor Bieslo. Aanvangstijd: 14.30uur.

Opstelling: Thomas Heldens, Tim Hendriks, Michel Evers (46. Jasper Ebus), Hans Reijnders (80. Luc Meerts), Bas de Vlieger, Sjors Lenssen, Ynze Puts, Noud Schoolmeesters, Stan Pouls (70. Juul Niessen), Tico Janssen, Siem Hillekens.