Bieslo verliest opnieuw

28-11-2016 09:37

Waar Bieslo een doordeweekse oefenwedstrijd winnend wist af te sluiten, ging het vaandelteam uit tegen TSC’04 wederom onderuit. Iets wat na de eerste fase van de wedstrijd niemand zag aankomen. Bieslo was het eerste kwartier heer en meester en kwam dikverdiend op 0-1 voorsprong. In de 3e minuut werd Tico Janssen diep gestuurd, hield perfect het overzicht, waarna Ron Sillen een droge knal produceerde. Er zat geen vuiltje aan de lucht, totdat TSC’04 een strafschop kreeg in de 17e minuut. Deze buitenkans werd natuurlijk met beide handen aangegrepen, 1-1. De eerste helft bleef Bieslo de betere kansen hebben. Zo was het Juul Niessen die een afgeslagen bal na een fraai opgezette aanval ineens op doel kon schieten. Helaas voor Juul had de keeper van TSC’04 een goed antwoord. Het bleef 1-1.

In de tweede helft was er een ander spelbeeld te zien, iets waar Bieslo vaker mee kampt dit seizoen. De gastheren waren in de omschakeling al een aantal keer gevaarlijk geworden, maar nog zonder succes. In de 65e minuut werden ze zowaar in het zadel geholpen doordat er slordig werd uitverdedigd bij Bieslo. De bal viel in de voeten van de spits, die dit totaal niet verwachtte. Desondanks liep hij richting Thomas Heldens en kwam als winnaar uit de bus, 2-1. Zoals zo vaak ging Bieslo opportunistischer voetballen om zo nog een puntje veilig te stellen, maar echt gevaarlijk werd Bieslo niet meer. Tot overmaat van ramp kon TSC’04 de voorsprong gemakkelijk uitbreiden door in de 71e minuut vanuit een vrije trap raak te koppen, 3-1. In het verdere verloop kon Bislo geen vuist meer maken. Bieslo verliest opnieuw en staat nu duidelijk in de degradatiezone.

Bieslo zal met z’n allen de schouders eronder moeten zetten om uit dit dal te kruipen. Volgende week is Kwiek Venlo te gast in Beesel. Kwiek Venlo wist een groot deel van de competitie bovenaan te staan, maar is de laatste tijd een beetje uit vorm. We hopen op veel support vanuit het Beesel kamp!

Let op. Aanvangstijd is dit keer 14.15 uur in verband met (waarschijnlijk) het eerder donker worden.

Opstelling: Thomas Heldens, Michel Evers, Sjors Lenssen, Tim Hendriks (80. Hans Reijnders), Bas de Vlieger, Noud Schoolmeesters, Juul Niessen (70. Thijs Driessen), Ron Sillen, Jasper Ebus (65. Stan Pouls), Siem Hillekens, Tico Janssen.