Bieslo tekent Bootcamp convenant met PuurJij

21-03-2016 15:48

Donderdag 17 maart tekenden PuurJij (o.l.v. Kim Heynen) en Bieslo (o.l.v. Ron Hendriks) een samenwerkingsverband Bootcamp. Na een succesvolle pilot van 4 maanden verzorgt PuurJij  4 Bootcamp trainingen per week op sportpark de Solberg. Naast voetbal, korfbal, beugelen, wandelen en jeu de boules is nu dus ook Bootcamp een volwaardige loot in het programma van Sport- & Spel Centrum De Solberg.

In het convenant is ook afgesproken dat PuurJij extra bootcamp trainingen zal verzorgen voor alle leden, tegen een gereduceerd tarief en op aanvraag; denk aan overbruggen van zomer/winterstops. Voor niet-leden zullen de trainingsmomenten verruimd worden zodat elke sporter een vrijere keuze krijgt.

Daarnaast zal PuurJij- Leefstijlcoaching ‘de Solberg’ ondersteunen bij het opzetten van ‘De gezonde sportkantine’. Ook lopen er verkenningen om ‘Conditie training’ mogelijk te gaan maken.

Wil jij ook de nieuwste hype Bootcamp proberen, neem dan contact op met PuurJij via www.puurjij-leefstijlcoachkim.nl of loop eens onze gezellige sportkantine binnen.bootcamp convenant