Bieslo strijdend naar punt tegen koploper.

10-04-2016 17:31

Bieslo 1 heeft vanmiddag onder leiding van trainer Rik Driessen een verdienstelijk punt behaald tegen koploper HBSV. In het begin zag het daar niet naar uit aangezien de koploper uit de eerste de beste aanval gelijk op 0-1 kwam. Het duurde even voordat Bieslo wat meer grip kreeg op de zeer behendige spelers van HBSV. Men ontsnapte aan de 0-2 toen een schot van de rechtsbuiten op de paal uiteen spatte.

In de 37e minuut kwam uit een corner de gehoopte gelijkmaker. Noud Schoolmeesters scoorde fraai. Het gaf Bieslo moed en de gasten hadden het moeilijk om  tot goede kansen te komen.

In de tweede helft stroopte de groen witte met zijn alle de mouwen nog meer op en maakte het HBSV af en toe lastig. Uit een van de schaarse mogelijkheden was het Tico Janssen, die na een lange rush van Sjors Lenssen, knap kon scoren en de beeselse supporters liet juichen.

Bieslo gooide er nog meer inzet bovenop. Een grote verrassing hing in de lucht maar de spits van HBSV maakte daar in de 72e minuut na een kleine onachtzaamheid in de verdediging gelijk gebruik van en hij scoorde de 2-2. Een overwinning zou wel te veel van het goede zijn geweest .

De opluchting na 90 minuten was groot bij iedereen die Bieslo een warm hart toe draagt. Uit dit zwaar bevocht punt kan men de nodige moed en vertrouwen tanken voor de komende beslissende weken.