Bieslo penantiecup 2019

13-08-2019 18:39

Beste sportvrienden,

Vorig jaar vond de eerste editie van de ‘’Bieslo penantiecup’’ plaats. De organisatie van dit toernooi werd toen, als cadeau voor het behaalde kampioenschap, door Bieslo 1 geschonken aan Bieslo DA1. Het bleek een zeer geslaagd cadeau. Dit jaar hebben beiden teams hun krachten gebundeld om aan dit succes een vervolg te geven in ons jubileumjaar. Echter niet voor alleen deze beide teams, maar voor alle seniorenleden (actief en/of niet actief) en Bieslo JO19/MO19.

De tweede editie van de ‘’Bieslo penantiecup’’ zal plaatsvinden op vrijdag 13 september 2019 om 19:00 uur. Ja, je leest het goed: ‘’friday the 13th’’. Aansluitend aan het toernooi zal er een bijpassend feestje worden georganiseerd. Voor een kleine hap zal worden gezorgd.

Wij nodigen jou graag uit om je op te geven en er samen een leuke avond van te maken. De teams worden voor aanvang willekeurig samengesteld. Uiteraard zal er wel worden gekeken naar voldoende keepers of zal hier door de organisatie voor worden gezorgd.

Aanmelden kan via het mailadres: penantiecup@gmail.com. Geef hierbij graag even aan in welk team je (eventueel) speelt en/of je (eventueel) bereid bent om naast het trappen ook als keeper te fungeren. Dat maakt het voor de samenstelling van de teams wat makkelijk.

Wil je wel een gezellige avond, maar voel je er niets voor om jou penantie kunsten te tonen aan het publiek, dan geen paniek! Ook jij bent van harte welkom om een leuke avond te hebben. Wij zien jullie allemaal graag op Friday the 13th @Sport- en Spelcentrum de Solberg.

Sportieve groet,
De organisatie van de Bieslo penantiecup