Bieslo op schot tegen FCV

04-11-2015 00:26

Ongeloof bij de toeschouwers zondagmiddag. Er waren 29 minuten gespeeld en Bieslo had er al 5 in het net liggen in de wedstrijd tegen FCV. Sil Gubbels scoorde in de 3e minuut met een leep balletje in de verre hoek de 1-0. Na 8 minuten verdubbelde Thijs Driessen met een bekeken schot vanaf de zestien meter de score.

In de 20e minuut de eerste echte kans voor FCV. Een mooi afstandschot werd door doelman Tum Moust subliem uit de bovenhoek getikt.

Het mooiste doelpunt viel in de 24e minuut toen een prima combinatie tussen Ron Sillen en Sjors Lenssen door het hart van de Venlose verdediging door laatsgenoemde keurig werd afgewerkt. Nog geen minuut later was het weer raak toen een harde inzet van Jasper van de Boel door een speler van FCV in eigen doel werd gewerkt. Weer 4 minuten later was het aanvoerder Noud Schoolmeesters die de 5-0 op het scorebord schoot uit een corner situatie.

De tweede helft was de fut eruit en kon als formaliteit worden afgehandeld. FCV probeerde het nog wel, was veelvuldig in balbezit maar werd buiten een schot op de lat niet echt gevaarlijk. Bieslo kon hier niet echt meer iets tegenover zette en speelde de wedstrijd uit.

In de 75e minuut scoorde FCV toch de eretreffer na een misverstand in de beeselse verdediging. Het slotakkoord was toch weer voor Bieslo dat via Jasper van de Boel en Sjors Lenssen de score had kunnen uitbreiden alvorens de goed fluitende jonge scheidsrechter de wedstrijd af floot. Drie belangrijke punten in de pocket.

Volgende week staat weer een thuiswedstrijd op het programma tegen Melderslo. Een stugge tegenstander. Bij winst kan Bieslo de aansluiting maken met de bovenste ploegen in deze competitie waar veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn.