Bieslo ontdekt nieuwe mogelijkheden

21-08-2017 08:33

Bieslo ontdekt nieuwe mogelijkheden na vriendschappelijk duel tegen SHH

De selectie van de Bieslo Dames vertrokken met 17 dames naar het kunstgrasveld van SHH. Daar wachtte de selectie van het eerste elftal (4e klasse) en het 2e elftal (spelende in de 6e klasse) van de dames uit Herten. Na de warming-up moest Bieslo helaas al 2 dames geblesseerd in de kleedkamer achterlaten. Na 10 minuten gespeeld te hebben moest ook de volgende speelster geblesseerd het veld verlaten. De start van Bieslo was wat onwennig. Door de nieuwe samenwerkingen tussen de voormalige MO19 en de vrouwen kregen sommige speelsters nieuwe plekken aangewezen. Dit resulteerde al snel in 2 tegendoelpunten waarbij de van SVC2000 overgekomen doelvrouw Julia, die in 2011 vertrokken was uit Beesel, kansloos bleek. Bieslo kreeg naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer mogelijkheden en uitgelezen kansen om de marge te verkleinen. Helaas lieten de nieuwe krachten de kansen onbenut en gingen de dames met een 2-0 achterstand de rust in.

Na rust waren er veel wisselingen bij beide partijen. Dit zorgde voor de zelfde onrust als bij de eerste minuten van de wedstrijd. Hierdoor kregen Bieslo al snel weer 2 doelpunten tegen. De 2e helft leek een kopie te worden van de eerste helft. Al wist Bieslo nu wel het net te raken. Nieuweling Yannick, die eveneens haar rentree maakte voor Bieslo na een avontuur bij SVC 2000, scoorde uit een schitterende vrijetrap de 4-1. Niet veel later wist Maud met een mooi schot het net te vinden en zette zo de eindstand op het scorebord, 4-2. De wedstrijd eindigde met vermoeide gezichten van beide kanten. Bieslo kan met volle moed naar aanstaande vrijdag toewerken, waar 3de klasse SVC2000 wacht in een thuiswedstrijd op “de Solberg”. De wedstrijd start om 20.00 uur, u bent van harte welkom om onze dames te bewonderen tijdens de eerste thuiswedstrijd van de voorbereiding.