BIESLO MB1 KAMPIOEN

13-12-2015 18:04

Na een week vol regen lukte het toch om één bijveld gereed te maken voor de belangrijkste wedstrijd voor de B meiden dit seizoen. En zo werd deze maal op een zondag de kampioenswedstrijd van Bieslo MB1 gespeeld. Na de zeperd 2 weken eerder in Weert was de opdracht duidelijk; de laatste wedstrijd winnen van Heythuysen om de titel binnen te halen, en zo kwam ook zondag 13-12-2015 in de geschiedenisboeken van Bieslo.
Na een paar afwachtende minuten werd Bieslo snel sterker en sterker ten opzichte van de tegenstander die vooraf sterker werd ingeschat. Bieslo begon echt te voetballen wat leidde tot de nodige kansen van o.a. Juliëtte Ebus en Lotte Storm. Bieslo ging uiteindelijk met een 2-0 stand de rust in door doelpunten van Juliëtte Ebus en Nikki Ewals, qua kansen had met misschien wel 6-0 kunnen staan ondanks het extreem slechte veld waarop gespeeld werd.
In de tweede helft werd wat gas terug genomen door de meiden van Jan, Huub, Wouter, Marian en Sandra en kwamen o.a. de nieuwe speelsters van onze MB1 in het veld. Bieslo kreeg wat meer weerstand maar achterin wist de verdediging de nul te houden, mede door enkele prachtige reddingen van keepster Pien Levels, die daarmee het aantal tegendoelpunten deze competitie op 4 hield. Langzaam en rustig werd de wedstrijd uit gespeeld en wisten Juliëtte (enigszins gelukkig tijdens een val) en Maud Killaars met een wereldgoal vanaf bijna de hoekvlag de wedstrijd te beslissen. na ruim 80 minuten maakte de prima fluitende leidsman een einde aan de partij en brak het feestje los dat nog verschillende uurtjes door ging in de kantine!
Hiermee komt Bieslo op 4 kampioenen deze najaarsreeks. De receptie voor alle kampioenen zal in januari 2016 plaatsvinden, daarover binnenkort meer op deze site!