Bieslo JO17-1 wint van Bieslo 3

25-10-2016 21:13

Op vrijdagavond 21 oktober speelden wij, Bieslo JO17-1, een oefenwedstrijd tegen Bieslo 3. Omdat we in de najaarscompetitie weinig tegenstand hebben wilden we een wedstrijd spelen met meer uitdaging. Het was gedurfd maar toch werd Bieslo 3 benaderd. Onder regenachtige omstandigheden ging de wedstrijd van start onder leiding van Juul Niessen. De eerste helft ging het goed tegen elkaar op waarbij we vroeg veel druk konden zetten op de verdediging en het middenveld. Daardoor kon Bieslo 3 niet opbouwen en het spel maken. Door een vrije trap, een gevaarlijke stuitende voorzet, verslikte zich de verdedigers en maakte Krijn Jutting de voorzet scherp af, 1-0 voorsprong.
Blij? Ja …beter dan weggespeeld worden! Na 15 minuten te hebben genoten van een voorsprong maakte Bieslo 3, door een mooi opgebouwde en uitgespeelde aanval, de gelijkmaker door Sef Brouwers. Toch bleven we druk zetten en aanvallend voetballen. Er werden door ons een aantal zeer goede kansen om weer op voorsprong te komen gemist. Erg jammer. Net voor de rust door een fantastisch afstand schot was de 2e treffer wederom van Sef Brouwers onhoudbaar voor onze keeper Raf, 2-1 achter, dat viel tegen. Onverdiend gezien het verloop van de 1e helft maar zo gaat dat soms in het voetbal. In de rust werd besproken hoe we verder zouden gaan. Met een flink opgepept gevoel gingen we de kleedkamer uit. We bleven goed verzorgt voetbal spelen en de conditie begon zijn tol te eisen bij Bieslo 3. (te veel biertjes?) Na 15 minuten in het tweede bedrijf de gelijkmaker. Jasper van Vugt scoorde de 2-2 door het afwerken van een prachtige voorzet. Een aanval van achteruit uit het boekje. We bleven toch overwicht houden en enkele minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde we de 3-2 winst doordat Siem Kessels een solo maakte, op de keeper afging en passeerde. Dit was ook de eindstand. Na de wedstrijd werd er nog gezellig een biertje en een glaasje fris gedronken in de kantine.
Wij hopen nog een keer te spelen als het 3e meer compleet is. Voor ons was het een geslaagde oefenwedstrijd, niet alleen door de winst maar ook om de tegenstand die voor ons super was.