Bieslo JO12-1G Kampioen!

20-05-2019 20:52

Wat heeft PSV niet voor elkaar gekregen maar Bieslo JO12-1G wel? In de laatste competitie veel doelpunten scoren, hopen op verlies en veel tegendoelpunten bij de directe concurrent en daarmee kampioen worden!

Bieslo JO12-1G speelde afgelopen zaterdag tegen H.B.S.V. in de competitie. De laatste wedstrijd van het seizoen in de strijd om het kampioenschap. Daarbij waren ze afhankelijk van directe concurrent ST DEV/Arcen/RKDSO. De statistieken logen er niet om en de kans was klein dat ze kampioen konden worden. Maar, don’t give up.
Het doelsaldo verschil was voor de wedstrijd +15 in het voordeel van ST DEV/Arcen/RKDSO en 3 punten voorsprong. Doelstelling voor Bieslo was dus duidelijk: winnen, heel veel doelpunten scoren en hopen op een misstap van de concurrent.

Toen de wedstrijd om 10:30 gespeeld was kon het volgende worden afgevinkt:
– Winnen
– Winnen met grote cijfers; 10-0!

Het enige wat nog niet bekend was, was de uitslag van de concurrent tegen onze buren DES Swalmen. Bij een gelijkspel en verlies was er geen kans meer op een kampioenschap. Bij verlies, was dit alleen mogelijk als dit met grote cijfers gebeurde… En om 11:00 uur gebeurde het onwaarschijnlijke: het bericht kwam binnen dat DES Swalmen won met 14-1 van de directe concurrent! Daarmee is Bieslo JO12-1G kampioen geworden!

Don’t give up is het motto van de maand mei. Daarmee kan Bieslo JO12-1G zich in het rijtje plaatsen van Liverpool en Tottenham Hotspur. Dat is niet voor veel teams weggelegd!

Namens de gehele vereniging van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap!