Bieslo Dames thuis nog ongeslagen na derby

06-11-2016 16:17

Na weer een verloren uitwedstrijd, stond de wedstrijd tegen Belfeldia op het programma. Al heel snel kwamen de Beeselse dames op voorsprong. Na een goede actie van Danique kon Pauline Dreessen de 1 – 0 binnen tikken. Een paar minuten later kon de score worden verdubbeld, toen Esmee vanuit de zijkant de bal hard voorzat en de bal via een been van de tegenstander in het doel belande. Na ongeveer een half uur spelen kreeg Belfeldia meer grip op de wedstrijd, dit resulteerde dan ook in de 2-1. Vlak voor rust maakt Esmee nog de 3-1 door de bal na wederom een goede actie in het doel te prikken. Na rust kon Eline de score direct uitbreiden na 4-1, deze kans werd dan ook benut. Door de benen van de Belfeldse doelvrouw trof de bal het doel. Bieslo maakte zelfs nog de 5-1 via Schae die na rust de spits positie had overgenomen van Pauline Dreessen. Doelverdedigster Lienke van Bieslo moest na een aantal reddingen toch nog 1 doelpunt incasseren na rust. Dit bracht de eindstand op 5-2. Nu is het toch echt tijd om ook punten te pakken in een uitwedstrijd zodat de Bieslo dames de weg omhoog kunnen vinden in de ranglijst.

Wedstrijdsponsor: Bakker Bart Reuver