Bieslo dames opnieuw onderuit tegen GKC

02-04-2017 17:58

In een stralend zonnetje werden de supporters van ons Vrouwen 1 team deze zondag helaas niet getrakteerd op hetgeen waar ze voor gekomen waren. Na de eerdere 12-0 afstraffing tegen GKC moesten er nu toch echt tegen deze concurrent punten worden gehaald maar ook dit keer trokken de groen-witten aan het kortste eind. Vanaf het begin af aan was het een partij waarbij beide teams tevreden mochten zijn als ze met een gelijke stand zouden eindigen, echter werd het al snel 0-1 voor de bezoekers na een dekkingsfout achterin bij de Bieslo dames. De kopjes gingen niet hangen, en met het nodige hangen en wurgen gingen ze op zoek naar de kansen die er ook kwamen. Vlak voor rust was het bij de zoveelste uitbraak dan ook eindelijk Esmee die met een prachtige individuele actie de achterlijn haalde en op de rand van het strafschopgebied Pauline wist te bereiken. Pauline stond zo vrij dat ze misschien zelfs nog even koffie kon halen in de kantine en op haar dode gemak uit kon halen en de 1-1 op het scorebord kon zetten. Zoals de rust werd gehaald zo werd ook de tweede helft begonnen, maar viel het doelpunt in het zelfde doel, een wat rommelige situatie op de Bieslo helft leidde de 1-2 voor GKC in waarna de achtervolging opnieuw moest worden ingezet. Helaas kwam Bieslo ondanks de nodige inspanningen niet meer tot een doelpunt en bleef de 1-2 op het scorebord staan.
Enige bijzonderheid in deze wedstrijd was nog het debuut van keepster Jelita in het VR1 team, door de afwezigheid van Lienke en MO19 keepster Pien die geblesseerd was werd een beroep gedaan op Jelita, die overigens erg knap als jonge dame haar mannetje stond in deze partij, en verder een puike wedstrijd heeft gekeept ondanks wat zenuwen vooraf!
Helaas wederom geen punten dit weekend, maar de passie en strijd is er weldegelijk voldoende, op deze manier gaat vanzelf het muntje weer de goede kant op vallen!