Bieslo Dames 1 met lege handen naar huis

15-04-2019 10:51

Zondag stond de return tegen SJVV op het programma. Twee weken terug wist Bieslo thuis met 4-2 te winnen van deze ploeg. Na een goede bespreking vertrokken de dames richting Deurne met de gedachte om de drie punten mee naar huis te nemen, maar niets was minder waar. De warming up begon meteen slecht, wat de dames niet ten goede kwam. Vanaf de eerste minuut in de wedstrijd was SJVV de bovenliggende partij. Bieslo kwam niet goed aan de bal en als ze uiteindelijk balbezit hadden, wist SJVV dit weer snel over te nemen. Tegenover twee weken geleden, leek het net alsof er een ander team stond. Het was SJVV die dan ook snel op voorsprong wist te komen, 0-1. Toch probeerden de dames van Bieslo door te zetten. Esmee wist haar mannetje kwijt te raken en kon zo de bal voorzetten voor het doel. De enige echte Kim “killer” wist de bal goed te controleren en deze binnen de netten van de tegenstander te schieten, 1-1. Normaal zou de gelijkmaker voor strijdlust zorgen, maar het lukte Bieslo niet om dit op te pakken. De tegenstander bleef rustig en na een paar goede voorzetten wisten zij de 1-2 te maken. De tegenstander had snelle buitenspelers, die voor de nodige schade wisten te zorgen. Opnieuw kwam de bal voor het doel van Bieslo. Na een ongelukkige poging van een Bieslospeelster om de bal weg te werken, wist een van de buitenspelers van de tegenpartij deze bal nog te raken, 1-3. De moed zakte bij Bieslo steeds verder in de schoenen, waardoor de tegenpartij nog eens de mogelijkheid kreeg om te scoren, 1-4. Met deze stand gingen de dames de rust in.

Tijdens de bespreking in de rust werd de nodige moed bij de dames ingepraat en werden er een aantal tactische omzetten in de opstelling gemaakt. Vergeet de stand en geef met zijn allen nog eens 200%. De dames pakten dit op en begonnen dan ook meteen sterk aan de tweede helft. Bieslo wist de tegenstander terug te dringen naar hun eigen helft en probeerde met alle macht nog te scoren. Via een aantal corners genomen door Bieslo, werden er een aantal goede kansen gecreëerd. Ook Yannick wist met een goede vrije trap voor spanning te zorgen, maar toch lukten het de dames van Bieslo niet om de bal nog een keer in het net te krijgen. Er werd gevochten, maar toch bleef de stand in de tweede helft op 0-0. De stand bleef uiteindelijk 1-4.

Aankomende dinsdag spelen de  Bieslo Dames om 20:00 uur thuis tegen ST/SVEB/Sporting S.T. VR1. Een goede ploeg die op de tweede plek staat in de competitie. Het is voor de Bieslo Dames de taak om de strijdlust die zij op zondag in tweede helft lieten zien, meteen vanaf de eerste minuut in te zetten tegen deze ploeg. Niets is onmogelijk. Iedereen is van harte welkom om aankomende dinsdag de dames aan te moedigen!