BIESLO C1 KAMPIOEN

09-12-2015 17:46

Maandagavond, 7 december 2015. Alles en iedereen was er klaar voor, toeschouwers binnen gestroomd, sponsor Wim Meerts aanwezig en iedereen fit. Het moest dan maar gebeuren. Zenuwachtig? JA bijna allemaal. De eerste kans om het kampioenschap binnen te halen tegen Vesta C1 die op de 2e plaats staan. In een beladen wedstrijd waarin heftige strijd centraal stond werd al in de 1e minuut de score geopend door Bieslo. Zo snel was dit seizoen nog niet gescoord. Geweldig, dat zou op rolletjes gaan lopen als dat zo door zou gaan, maar niets was minder waar. Binnen 10 minuten kreeg Bieslo een tegentreffer en de 1-1 stond op het scorebord. Opnieuw beginnen dus. Het duurde even maar Bieslo wist weer op voorsprong te komen, 2-1. Kort daarna floot de scheidsrechter voor een strafschop tegen Bieslo. Hopende op een misser wist Vesta deze toch te benutten waarmee de stand voor de derde keer gelijk was. Dus alweer opnieuw beginnen. Beraad was nodig, de rust moest maar snel komen.
In de kleedkamer werden de taken opnieuw verdeeld en weer doorgenomen, neuzen weer in dezelfde richting en de puntjes op de i gezet. Dit alles met maar één doel voor ogen, nu of nooit!!! De vele toeschouwers waren toch niet voor niets gekomen? Toen de storm in het begin van de 2e helft was gaan liggen kon er weer druk gezet worden naar voren. Daar zijn de mannen goed in en kan de tegenstander niet in hun spel komen. En die druk was er maar Vesta hield stand. Halverwege de 2e helft, door druk te blijven zetten, kreeg Vesta de bal niet meer weg. Een schitterende goal werd gescoord via de binnenkant van de kruising. Misschien dat er nu iets meer rust zou komen. Maar het spel ging als een razende door. Het zou toch niet weer gebeuren dat Vesta weer teug zou komen? Dat moest voorkomen worden. Langzaam kwam Vesta aan het einde van hun krachten. Nu kon Bieslo het verschil gaan maken want conditie dat heeft dit team. Dat was ook al in de rust ter sprake gekomen. Het zou een kwestie van tijd zijn dat we het verschil zouden kunnen gaan maken. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd kwam het verlossende doelpunt voor Bieslo. Met een 4 – 2 eindstand op het scorebord werd Bieslo C1 kampioen in de 3e klasse 402. Een geweldig resultaat. Proficiat mannen. Dik verdiende loon voor al dat harde werken. De champagne werd ontkurkt, proost. Handen werden geschud en in de kleedkamer werd het erg gezellig, met een bezoekje van onze sponsor Wim, harde muziek en drank. Aansluitend werden de spelers met luid gejuich ontvangen toen ze de kantine binnen kwamen onder de klanken van  “We are the Champions”. Het werd nog even gezellig.

Iedereen bedankt voor de steun namens alle spelers en leiders met speciale dank aan onze sponsor Wim Meerts van MEERTS AFBOUW.