Bieslo blijft 4e klasser!

16-05-2016 16:21

Bieslo 1 heeft vanmiddag in Tegelen tegen TSC’04 het seizoen waardig afgesloten en een mooie reeks afgesloten met een 4-2 overwinning. Hierdoor heeft Bieslo zich op eigen kracht definitief veilig gespeeld waardoor men ook volgend seizoen uit komt in de 4e klasse. Proficiat met dit resultaat aan trainer Rik Driessen en zijn manschappen.

De eerste helft was overigens van zeer matig niveau. Tsc’04 kwam in de 7e minuut op 0-1 na een afstandsschot dat niet goed werd ingeschat door keeper Daan Reinders. Bieslo stelde daar een matige inzet en enkele kleine kansen tegenover. De beste kans kreeg routinier Ron Sillen.

De tweede helft met invaller Wouter Crins voor de geblesseerde Tico Janssen gaf een goed Bieslo dat wel de strijd aan ging. In de 54e minuut was het Wouter Crins die Sjors Lenssen de diepte in stuurde. Sjors scoorde koelbloedig in de verre hoek, 1-1. In de 60e en 64e minuut was het tot twee maal toe Ron Sillen die Jasper van de Boel vrij voor de keeper bracht. Jasper scoorde in zijn laatste wedstrijd beide keren en schoot Bieslo op 1-3. In de 71e minuut werd het nog even spannend toen TSC’04 met een prima afstandschot op 2-3 kwam maar Sjors Lenssen liet in de 94e minuut Jasper van de Boel zijn derde treffer scoren, 2-4.

Gino van Essen nam in de 83e minuut nog de plaats in van Dennie Sillen. Beide spelers gaan Bieslo 1 na vele jaren van trouwe dienst samen met Jasper van de Boel verlaten. Wij wensen alleen veel succes en heel veel dank voor de mooie tijd bij Bieslo en hun vele doelpunten. Hopelijk zullen wij hen toch nog eens terug zien in het groen wit.

Verder willen we ook grensrechter John Teeuwen, die ook afscheid gaat nemen na vele jaren dienst, hartelijk danken.

Tot slot dank aan alle supporters voor de steun, ook vandaag weer en tot het volgende seizoen opnieuw in de 4e klasse.