Bieslo 100 jaar: The Allstarz

10-05-2019 18:19

We presenteren jullie de tweede artiest op vrijdagavond 28 juni tijd het feest Boeëte de liene! Dit is namelijk The Allstarz⚽️🥳⚽️

The Allstarz, Willem en Rik, hebben ervoor gekozen om ieder seizoen kampioen te worden. Niet bij de lokale voetbalclub, wel samen als The Allstarz! Willem was toch al niet zo van het scoren. Behalve dan als hij achter de draaitafels staat.Beter bekend onder de naam Juelzz scoorde hij al op 7th Sunday, Rebirth Festival, Paaspop, HockeyLoverz, Daydream Festival, Weekend Magnifiek en ga zo maar door. En Rik, de MC, die beter kan praten dan voetballen, zet menig publiek om in één dampende feestmassa! Samen met Willem als The Allstarz het perfecte spitsenduo wat in ieder stadion weet te scoren!

Met een heerlijke creatieve, energieke, fanatieke, en aanvallende speelwijze pakken ze iedereen in! Na de warming-up wisselen de verschillende speelstijlen elkaar in een rap tempo af. Richting het einde zetten ze het slotoffensief in en in de blessuretijd is niets ze te gek!

Je moet scoren om te winnen en dat is precies wat The Allstarz doen!

Wil jij hierbij zijn? Koop je tickets viahttps://tickets.bieslo.nl/.
#Bieslo100 #Allstarz #Boeëtedeliene#Jubileumweekend #Bieslo #Jubileum