Bieslo 100 jaar: Jubileum loterij

12-06-2019 17:00

Als grote afsluiting van het jubileumweekend is er een loterij opgezet door de leden van Bieslo.

Een voetbalwedstrijd is er immers ook om te winnen, en dus kan iedereen tijdens ons jubileum winnen! Op zondag 30 juni zal na afloop van het optreden van Beppie Kraft de grote trekking plaats vinden in de feesttent om zoveel mogelijk winnaars naar huis te laten gaan.

Wat is er te winnen:

Natuurlijk gaat iedereen voor de 55 inch TV of de wasmachine, maar ook een droger, vaatwasser of een stofzuiger behoren tot de prijzen. Meer uit op wat anders? Huisdecoratie, spellen of gereedschap voor de handige klusser staat ook in het assortiment. Voor de waterratten onder ons is er dan ook nog een zwembad te winnen voor de warme zomer. Er is in elk geval kans genoeg, want de lijst is veel te lang om hier op te noemen.

De loten:

Loten zijn verkrijgbaar bij onze leden, en ze kosten maar 2,- euro per stuk. Dus ga jij voor de grote prijs of toch meer interesse in de kleine huisdecoratie; benader een van de Bieslo mannen of dames. Je kunt ze natuurlijk ook bestellen via de mail (bieslojubileumloterij@gmail.com) en deze op een later moment in ontvangst nemen. Ook tijdens de wandel vierdaagse zijn de loten in de kantine te koop, daarna zijn ze natuurlijk nog te bestellen en zo lang de voorraad strekt tijdens het jubileumweekend op de Solberg aan te schaffen tot het concert van de harmonie.

Met de vaatwasser onder de arm naar huis?

Natuurlijk verwachten wij niet dat je na een heel weekend feest ook nog eens een TV of stofzuiger achter op de fiets mee naar huis neemt. Misschien is het voor die fiets zelf ook al een karwei om jou thuis te krijgen, en ook onder de wasmachine zitten helaas geen wieltjes. Na de prijsuitreiking is er daarom uiteraard de mogelijkheid om met de organisatie even af te spreken dat je je gewonnen items een dagje later op komt pikken!