Bieslo 1 wint van RKSVV 1

04-12-2023 16:28

Op een ijzig koud sportpark de Solberg heeft het vlaggenschip van Bieslo afgelopen zondag met 2-0 gewonnen van RKSVV. Bieslo was vanaf het 1e fluitsignaal heer en meester. Helaas was het vooral aan de gastheren zelf te danken dat de voorsprong na de 1e helft niet groter was. Enkel Jasper wist het doel te vinden waardoor er een 1-0 ruststand op het scorebord stond. Na de rust een zelfde spelbeeld. Bieslo had de bal en speelde een aantal mogelijkheden bij elkaar. Mooie kansen werden echter om zeep geholpen en het spel werd soms wat slordig. De greun witte lieten de gasten uit Swartbroek in leven door niet de bevrijdende 2e treffer te maken. RKSVV bleef hierdoor hoop houden op een puntje maar echt gevaarlijk werd men niet. Doelman Daan heeft dan ook geen enkele echte redding hoeven te maken. In de laatste seconde was het “Man of the Match” Siem Kessels die de bevrijdende 2-0 liet aantekenen na een prima individuele actie. Uiteindelijk een prima overwinning van Bieslo. Met 9 punten uit de laatste 3 wedstrijden is Bieslo met een mooie opmars bezig. Tot aan de winterstop staan er nog 2 potjes op het programma. Komende donderdag 7-12-2023 volgt om 20.00 uur de uitwedstrijd in Deurne tegen SJVV om vervolgens 3 dagen later in Ommel om 14.00 uur aan te treden tegen Olympia Boys. Hopelijk kan Bieslo de mooie reeks de komende week voortzetten.