Bieslo 1 wint met duidelijke cijfers

25-03-2024 16:12

Het vlaggenschip van Bieslo heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Leveroy met 4-1 gewonnen. Na 2 weken op rij prima wedstrijden tegen de koploper te hebben gespeeld kwam nu de nummer laatst op bezoek in Beesel. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er vooral op gehamerd dat deze wedstrijd met dezelfde instelling aangegaan moest worden als tegen de koplopers. Niet denken dat doen we wel even maar vol gas met overtuiging de wedstrijd aangaan. Vanaf het eerste fluitsignaal was dan ook wel duidelijk dat er maar een ploeg 3 punten kon overhouden aan de wedstrijd en dat waren de gastheren. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en de nodige mooie aanvallen werden op de mat gelegd. Helaas was het vooral vaak de eind pas die niet zuiver genoeg was waardoor de echt grote kansen nog even uitbleven. In de 29e minuut was daar dan toch de bevrijdende 1-0. Een prima corner van Joeri werd heerlijk binnen gekopt door Neutje. Bieslo kreeg vervolgens nog 2 goede mogelijkheden op de 2-0. Helaas konden Jim en Lars de trekker niet gericht overhalen. Na rust ging Bieslo vrolijk verder met aanvallen. In de 59e minuut was het wederom Neutje die weer uit een corner de 2-0 binnen knikte. Bieslo was los en er werden de nodige kansen gecreëerd. Helaas stond het vizier niet altijd scherp genoeg. Centrale verdediger Basch moet gedacht hebben als de aanvallers niet scoren dan ga ik maar eens mee naar voren. Hij stond in de 16 meter op de juiste plek om de 3-0 binnen te schieten. Diegenen die Basch kennen weten dat wij hem niet aangetrokken hebben voor zijn doelpunten maar toch heeft de Edenaar inmiddels 3 doelpunten op zijn naam staan. In de 73e minuut kwam Leveroy voor het eerst echt in scoringspositie. Dit leverde helaas ook meteen een doelpunt op. De bal bleef door de wind lang in de lucht hangen waarna doelman Nossie sierlijk aan de bal voorbij vloog. Het slotakkoord was voor topscoorder Jasper. In een tijdsbestek van 3 minuten schoot hij de 4-1 binnen en miste hij niet veel later een identieke kans op de 5-1. Uiteindelijk een prima overwinning. De score had hoger mogen en misschien wel moeten uitvallen maar de tevredenheid overheerste bij de staf, spelers en supporters. De spelers van het 1e gaan nu komend weekend paaseieren zoeken. De eerst volgende wedstrijd staat gepland voor zondag 7 april. Dan mogen de “greun witte” op bezoek bij TSC.