Bieslo 1 verliest onnodig van RKESV

25-11-2019 19:50

Bieslo 1 kreeg op zondagmiddag 14:30 bezoek van de gasten uit Ell. Met een lekker zonnetje stond het publiek te wachten op een ware voetbalshow op sport en spelcentrum de Solberg. Helaas zat er in de eerste helft niet al te veel spanning in de wedstrijd. Het oogde in het begin een beetje “gezaapig” en het was duidelijk dat beide teams niet al te veel risico wouden nemen. Verdedigend stond Bieslo goed georganiseerd en lukte het de gasten uit Ell nauwelijks om er doorheen te komen. Hans Reijnders die op zaterdag zijn ping pong kwaliteiten al bij de troubie had geëtaleerd wist de verdediging met al zijn leidinggevende kwaliteiten goed neer te zetten. Bieslo werd gevaarlijk met een paar kleine speldenprikjes. Zo wist Thijs Driessen met 2 fenomenale afstandsschoten het doel net niet te vinden, wel wist hij 2x de kerkklok te raken, chapeau Thijs. Luc Meerts werd nog een keer gevaarlijk met een wilde volley die het doel en de cornervlag op een haar na miste. RKESV wist 1 gevaarlijk moment te noteren toen er een misverstand ontstond in de verdediging. Echter was het Thomas die zijn tegenstander even lekker “knoevelde” en de bal daarna wist op te pikken.

In de tweede helft was het vooral Bieslo dat op zoek ging naar de openingstreffer. De gasten konden hier nauwelijks iets tegenover zetten, maar waren wel de gelukkige die de 1-0 uit een corner wisten te noteren. Het was een speler van 7 meter 20 die boven iedereen uitkwam en hard raak knikte. Op het einde werd Bieslo nog erg dreigend middels een aantal goede aanvallen. Ruud van Deuzen viel goed in en was meteen gevaarlijk met een goed schot. Tevens wist hij nog op acrobatische wijze een ware omhaal te noteren. Er is 7,1 gemeten op de schaal van richter en het hoofdveld is voorlopig even niet meer te gebruiken. Zijn poging ging helaas nipt naast. Ferd Beek viel goed in en wist het publiek meteen te verwennen met de “zaag van de middag”. Een gele kaart en luid applaus van onze fanatieke F-side volgde.

Helaas wist Bieslo geen gelijkmaker te noteren en gingen de gasten er vandoor met 3 “gestolen” punten. Volgende week hopen we op een kolkende ambiance in Horn met veel support voor onze mannen. Als laatste willen we onze stagiair “Ron Sillen” bedanken voor zijn inzet tijdens de snuffelstage bij de “geblesseerde”. We hopen echter op een voorspoedig herstel van onze Messias.

Yours truly,
Juul