Bieslo 1 verliest onnodig de 2 paas duels

29-03-2016 11:52

Bieslo 1 is door twee te voorkomen nederlagen in het paasweekend in zwaar weer terecht gekomen. Zaterdag gingen de mannen van Har Bessems thuis volledig onnodig met 2-3 ten onder tegen direct concurrent TSC’04 en op paasmaandag kwam daar een 1-3 nederlaag in Meijel tegen RKMSV bij.

Zaterdag kwam Bieslo via Jasper van de Boel via een prachtig kopdoelpunt snel op 1-0 maar een terecht gegeven penalty alsmede geschutter in de verdediging zorgde voor een 1-2 achterstand. In de tweede helft was het Noud Schoolmeesters die volledig terecht een zeer hard werkend Bieslo op 2-2 punterde maar door wederom een grote verdedigende fout deed Bieslo zichzelf de das om. Daarbij moet ook vermeld worden dat de wel zeer matig fluitende scheidsrechter Bieslo niet gezind was en zeker een en misschien wel twee penalties onthield.

Maandag was Bieslo tegen RKMSV de eerste helft de betere partij maar het verhaal herhaalde zich. Bieslo kreeg twee tegendoelpunten door wederom slecht verdedigend werk en zorgde er voor dat de wedstrijd in de tweede helft snel was afgelopen. Door een 3-1 achterstand en de wedstrijd van zaterdag in de benen was men in de tweede kansloos. Tico Janssen zorgde in de eerste helft voor de op dat moment verdiende gelijkmaker.

Door deze nederlagen en winst van de concurrenten is Bieslo op een degradatieplaats terecht gekomen. Er volgen dit seizoen nog 9 finales te beginnen met de uitwedstrijd tegen Melderslo. Deze ploeg staat 3 punten boven Bieslo. Winst zal dus erg wenselijk zijn.