Bieslo 1 verliest na 3 winstpartijen

05-05-2016 21:23

Na 3 winstpartijen op rij tegen Helden, Belfeldia en Reuver kon Bieslo hier op bevrijdingsdag in een zonovergoten Beringe geen vervolg aan geven. De ploeg van interim-trainer Rik Driessen speelde door schorsingen en en blessures in een aangepaste formatie en had het daar zeer moeilijk mee. Geen moment kon men aanhaken op de voorgaande drie wedstrijden waar met een tomeloze inzet de winstpunten werden binnen gehaald.

Bevo was vanaf het begin de bovenliggende partij. Bieslo had geen vat op het middenveld en kreeg in de 26e minuut via Tico Janssen pas zijn eerste en enige kans in de eerste helft. Door matig verdedigend werk scoorde Bevo in de 28e, 35e en 40e minuut drie keer en was de wedstrijd gespeeld.

In de tweede helft speelde de groen-witte formatie met meer passie en inzet en probeerde gelijk de wedstrijd een positieve draai te geven. Dit lukte via een prima individuele actie van Tico Janssen die in de 49e minuut de 3-1 scoorde. Vier minuten laten stond het echter 5-1 toen Bevo twee keer zeer gemakkelijk kon scoren. Spits en aanvoerder Ron Sillen kon in de 59e minuut de wedstrijd een iets beter aanzicht geven door vrij voor de keeper koelbloedig te scoren. In het resterende half uur gebeurde er niet veel meer. Bevo geloofde het wel en Bieslo kon de schade verder beperkt houden.

Aangezien de concurrenten allen gelijk speelde en Koningslust zelfs verloor bleef de uiteindelijke schade beperkt. Het blijft ongemeen spannend onderin met nog twee wedstrijden voor de boeg. Aanstaande zondag speelt Bieslo de laatste thuiswedstrijd van deze competitie tegen de nummer laatst Koningslust die Bieslo niet meer kunnen achterhalen. Er blijven samen met Bieslo maar liefst 6 ploegen die gaan proberen om niet te gaan eindigen bij de laatste 4 in deze competitie en definitief lijfsbehoud veilig te stellen. Zondag zal er gewonnen moeten worden waarna op Pinstermaandag tegen TSC ’04 alles pas duidelijk zal worden.