Bieslo 1; veel strijd en passie maar helaas wederom geen punten.

01-11-2021 17:39

Het is de mannen van Bieslo 1 afgelopen zondag helaas niet gelukt om de broodnodige punten in Beesel te houden. Het nog altijd door blessures geplaagde team van trainer Driessen heeft gestreden voor wat het waard was maar kwam uiteindelijk net te kort om punten te halen. Het begin van de wedstrijd was van beide kanten aftastend. Het spel golfde op en neer maar echte grote kansen bleven nog uit. In de 25e minuut moest Rik alweer een wissel toepassen. Benny kwam in de ploeg voor de zieke Robin. In de 29e minuut was het DFO ’20 dat de voorsprong nam. Een slordigheid bij Bieslo werd middels een perfecte counter bestraft met de 0-1 tegentreffer. De greun witte lieten de koppies echter niet hangen en bleven strijden voor iedere meter. Helaas kwam Bieslo zelf niet tot grote kansen en was DFO net voor rust dicht bij de 0-2, ware het niet dat Bas Schoolmeesters hier anders over dacht. Met een katachtige reflex wist hij de bal over de lat te tikken. Tijdens de rust werden de puntjes nog eens op de i gezet. Voor iedereen was het duidelijk dat er echt nog iets te halen viel. Na rust ging Bieslo verder met het leveren van strijd. Er werd voor iedere meter geknokt. In de 65e minuut werden de mannen uit Beesel beloond. Het was gelegenheidsspits (normaliter centrale verdediger) Juul die met een beweging a la Messi zichzelf vrij speelde in de 16 meter om vervolgens koelbloedig af te ronden. Bieslo kwam op dat moment steeds beter in de wedstrijd en het gevoel was er dat er nog meer in zat. Toch was het wederom Bas die met een goede redding de 1-2 moest verhinderen. Helaas zorgde slordig balverlies bij Bieslo in de 76e minuut alsnog voor de 1-2. De laatste 10 minuten ging Bieslo nog alles op alles zetten om minimaal nog een punt te halen. Achterin werd een verdediger opgeofferd voor een aanvaller. Helaas moest in de 84e minuut Luc het veld met een rode kaart verlaten voor het neerhalen van een doorgebroken speler. In de allerlaatste seconde kreeg invaller Sef de bal in de 16 meter nog voor de voeten, helaas voor Sef en heel Bieslo lag de bal echter voor het chocolade rechterbeen. Kortom: Bieslo heeft gestreden voor wat het waard was maar blijft helaas achter met 0 punten. Een fikse domper was het uitvallen van de net van een blessure teruggekeerde Gijs met een hamstringblessure. Laten we hopen dat het meevalt. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Roerdalen op het programma, een ploeg die net boven Bieslo staat met 4 punten. Wederom een belangrijke wedstrijd voor de Beeselnaren.

Opstelling Bieslo: Bas S, Bas V (60e Twan H), Bas H, Luc vd L, Bo H, Joris D (75e Sef B), Joeri P, Stan B (75e Ferd B), Robin J (25e Benny J), Juul N, Gijs v K (60e Job S).