onnodig, maar verdiende verliespartij Bieslo 1

14-10-2019 10:40

Bieslo heeft de thuiswedstrijd tegen Roggel niet winnend afgesloten. Afgelopen zondag waren,onder een lekker zonnetje, de gasten te sterk met een minimaal verschil, 1-2.

In de eerste helft was Roggel duidelijk de betere partij. Na 5 minuten waren er al een aantal speldenprikjes uitgedeeld door de gasten. Bieslo kon daarentegen weinig potten breken. Een omschakelmoment zorgde uiteindelijk voor de 0-1. In een één tegen één situatie kon Thomas Heldens helaas geen redding brengen. Die helft had er veel slechter uit kunnen zien voor ‘de GreunWitte’, omdat er veel kansen gemist werden door Roggel. Een 0-1 ruststand was ook een verrassing voor iedereen die stond toe te kijken hoe Bieslo op alle fronten werd verschalkt.

In de rust zag men ook een zwaar aangeslagen Bieslo in het kleedlokaal. Rik Driessen liet zijn ongenoegen duidelijk merken en pepte daarna z’n manschappen op om in de tweede helft zich van een ander kaliber te laten zien.

In de tweede helft zag men een ander Bieslo. Meer strijd, meer durf om te combineren zorgde voor wat meer evenwicht in de wedstrijd. Helaas was het Roggel dat alsnog op een 0-2 voorsprong kwam, doordat een hoekschop ineens in het doel belandde. De strakke wind over het veld was mede de oorzaak van dit curieus doelpunt. Bieslo bleef daarna wel doorgaan met waar het in de tweede helft mee was begonnen. Een aantal kansen konden nog genoteerd werden, waar alleen Ron Sillen(wie anders) een doelpunt kon forceren. De doelman van Roggel was een sta in de weg was gebleken in de tweede helft. Een aantal keren wist hij Bieslo van een gelijke stand af te houden. De eindstand werd hierdoor bepaald op 1-2.

Bieslo begon te slap aan de wedstrijd, waar Roggel dankbaar gebruik van maakte. Zo verliest Bieslo onnodig, maar op basis van de eerste helft wel degelijk verdiend. Hopelijk zal men volgende week, in de uitwedstrijd tegen Swalmen, wel meteen wakker zijn. Maar dat zal in een derby natuurlijk geen issue zijn. Aanvang: 14.30uur.

Bieslo – Roggel: 1 – 2

Doelpuntenmaker: 1-2 (Ron Sillen)