Bieslo 1 pakt in slotfase punt tegen SJVV

11-10-2022 15:30

Bieslo 1 heeft afgelopen zondag in de 96e minuut alsnog een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen SJVV. De eerste 30 minuten van de wedstrijd waren voor Bieslo. Bij vlagen werd er prima gevoetbald en na een aantal mogelijkheden was het in de 21e minuut Joeri die na goed druk zetten oog in oog met de doelman koelbloedig de verdiende 1-0 binnen schoot. Na 30 minuten begonnen de gastheren echter slordig te worden. Zelfs de makkelijkste aannames gingen mis en hiermee gaf men het initiatief deels uit handen. In de 41e minuut werd deze slordige fase bestraft door SJVV. Na een knullige scrimmage werd een schot onhoudbaar in de hoek binnen geschoten. De 1-1 ruststand was zeker vanuit Bieslo oogpunt erg zuur en onnodig. Na rust ging het spel wat meer op en neer. Zonder grote kansen weg te geven had Bieslo echter ook niet meer het overwicht van de eerste 30 minuten. Toch waren de beste kansen voor de “greun witte”. Luc alias “Plätje” dacht in de 62e minuut de 2-1 binnen te schieten. Helaas werd dit doelpunt (achteraf) onterecht afgekeurd wegens buitenspel. In de 65e minuut had Jimbo de kans om Bieslo alsnog op voorsprong te schieten. Oog in oog met de doelman wist hij deze kans helaas niet te verzilveren. Bij een scrimmage na de zoveelste hoekschop waren het achtereenvolgens Sjuul, Luc en Hans welke de bal helaas niet in het doel verwerkt kregen. Helaas voor de Beeselnaren was het in de 72e minuut aan de andere kant wel raak. Een onoplettendheid bij Bieslo werd dodelijk afgestraft waardoor Bieslo onterecht tegen een 1-2 achterstand aankeek. Trainer Driessen paste vervolgens meteen het strijdplan aan. De laatste 15 minuten ging de thuisploeg heel opportunistisch spelen. Dit leverde de nodige druk op maar geen hele grote kansen. In de laatste minuten werd ook centrale verdediger Hans nog mee naar voren gestuurd. Waar al vaker gekscherend geroepen word door de medespelers en zeker door hemzelf dat Hansie in de spits moet bleek het nu in elk geval een gouden zet. Een perfecte voorzet van Bo werd even zo perfect binnen geknikt door Hans. Uiteindelijk een 2-2 eindstand. Over de hele wedstrijd gezien had Bieslo misschien wat meer verdiend maar mocht men aan het eind blij zijn met het puntje. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen RKSVN op het programma. De ploeg uit Neer heeft haar eerste 3 wedstrijden allemaal gewonnen en zal dus weer een mooie en pittige uitdaging zijn voor Bieslo.