Bieslo 1 pakt belangrijke punten tegen concurrent Rios

15-04-2017 20:23

Na een mindere fase in de competitie gaat Bieslo vandaag op zoek naar de 3 punten tegen Rios’31. Als vandaag wordt gewonnen komt lijfsbehoud steeds dichter bij!
Wedstrijd begint van beide kanten slordig!
De  eerste goed kans van de wedstrijd is echter voor Rios. Na een gemakkelijk gegeven vrije trap op de rand 16 kwam er een vlammend schot richting het doel. Thomas stond goed opgesteld en wist met een mooie redding een vroege tegentreffer te vermijden! De daarop volgende corner was ook meteen gevaarlijk en werd van de lijn gekopt door Tim. Het antwoord van Bieslo liet niet snel op zich wachten. Een paar goede aanvallen waar de eindpas net niet genoeg was werd opgevolgd door een corner in de 16de minuut.
De welbekende corner kwam weer eens tevoorschijn en werd door Ron Sillen binnenkant paal ingeschoten; 1-0!!
Na de openingstreffer werd Bieslo feller en kwam er meer strijd. 3 min. Later kwam er weer een grote kans voor Ron Sillen maar helaas trok de grensrechter discutabel de vlag voor buitenspel. De grensrechter had vandaag meer taken dan de buitenspel want hij moest trainer Huub Joosten vaak in het gereel houden dat hij binnen de afzetting bleef van het trainersvak. Na ruim een half uur spelen kwam Juul Niesen aan de bal en na een mooie solo kwam hij 1 op 1 met de keeper maar hij had het vizier helaas niet op scherp staan zoals normaal op zaterdag avond. Op slag van rust kwam Rios bijna op gelijke hoogte door slecht uitverdedigen. Wederom was het een mooie redding van Thomas die de bal uit de bovenhoek tikte.

De start van de 2de helft was eindelijk een keer niet slap en Bieslo kwam in de 54 minuut bijna op 2-0. Na een mooie aanval via de zijkant kwam de bal wederom bij Juul Niesen maar zijn schot belande deze keer op de paal!
Na nog een paar goede kansen voor Bieslo werd het spel slordig en werd de angst voor de gelijkmaker groter. Het was Thomas die Bieslo redde van de gelijkmaker! Een paar goede reddingen in de laatste minuten van de wedstrijd waren genoeg om de 3 punten over de streep te trekken. Na 4 verlieswedstrijden met aanvoerder Noud schoolmeester was het vandaag onze nieuwe aanvoerder Sjors lenssen die Bieslo op sleeptouw nam.
Veel dank voor de spelers die vandaag mee gingen als reserves.
Iedereen nog fijne feestdagen en Noud veel plezier nog op vakantie!

Opsteing: Thomas Heldens, Tim Hendriks, Michel Evers, Luc Meerts, Hans Reijnders, Twan Haenen, Ynze Puts, Sjors Lenssen(c), Juul Niesen(82. Arthurt Hannink), Tico Janssen, Ron Sillen.